CAR Challenge nyheter

CAR Challenge på Kinnekulle!

CAR Challenge på Kinnekulle!

Igår var det träning och "taxikörning", idag är det allvar! Det är blött och som gjort för ytterligare två bra och spännande race...

Författare: Stefan Atterhall/den 17 augusti 2014/Kategorier: Nyheter, CAR Challenge Nyheter

Betygsätt denna artikel:
4.3

Det är dags för deltävling 7 och 8 av årets CAR Challenge. Förutsättningarna på Kinnekulle är för dagen ordentligt blöta - men avrinningen på den nyasfalterade banan fungerar riktigt bra och greppnivån är jämn. Det är bäddat för tät och bra racing - som vanligt! 15 ekipage på plats, lite mekaniska mankemang som sig bör och tyvärr ett släng av magsjuka - allt bara för att det ska bli ännu mer spännande...

Hålltider (kan variera något...)
13:00 Kval
14:00 Race 7
15:15 Race 8

Följ oss live!

Tider på dator/surfplatta
http://amigoo.se/event/734/live

Tider på mobil
http://m.amigoo.se/heat.aspx?EventId=734

Facebook uppdateras frekvent (gilla!!)
https://www.facebook.com/carchallenge

Vi finns på Instagram från idag, in å följ oss (@carchallenge.se), det dyker nog upp lite bilder vad det lider. :)
http://instagram.com/carchallenge.se

Klass I

Niclas Rosengren (#9) leder klassen men har nu flyttat till Kina, så Micha Grönvalls (#164) och Claes Hoffsten (#89) kommer göra allt för att jaga ikapp och försöka gå förbi i tabellen. Räkna med en tät tight duell under kval/race. Jens Roos (#72) fick problem med växellådan igår men efter en lång tur för att hämta delar och några hjälpande händer så är han på banan idag igen. 

Klass II

Mats Forssén (#71) har fått fart på sig själv och Abarthen i regnet, men hur står det sig gentemot Joakim Rosell (#14) och Claes Hindemith/Henrik Fromell (#99) som jagar på för fullt i 75orna? Ragnar Rosengren (#77) blev magsjuk under gårdagskvällen och vi håller tummarna för att han ska vara i form för att köra kval och race! 

Klass III

Dan-Erik Hansson (#4) har varit årets suverän och behöver bara bärga 10 poäng idag för att ta hem segern i år, men segersviten bröts i andra racet förra helgen då Dag von Bothmer (#84) fått fart på sig själv och sin Giulietta. Sud-Sune Svensson (#59) körde av sin högra spindel igår, men även han fick ihop bilen under kvällen med hjälp av hämtade delar och är ute och nöter idag med - han är sugen på att få vara med och fightas i regnet!

Trådar och gallerier!

Det finns en tråd på forumet för träffen HÄR, och uppladdning för de gemensamma gallerierna för banmötet/putsträffen och CAR Challenge 7&8 - fyll mer än gärna på med bilder och filmer, det är många med kameror på plats!

 

Antal visningar (18845)/Kommentarer (0)

Please login or register to post comments.