CAR Challenge nyheter

Höstfest på VY Skybar

Höstfest på VY Skybar

Kommer du också till klubbens stora avslutningsfest för säsongen 2017 den 28 oktober i Jönköping?

Författare: Admin (Charlotte Jacobson)/den 15 oktober 2017/Kategorier: Nyheter, CAR Challenge Nyheter, Utrop (icke medlem), Utrop (medlem)

Betygsätt denna artikel:
4.7

Höstfest i Club Alfa Romeo Svezia

I år går klubbens stora höstfest av stapeln den 28 oktober i Jönköping på den nyöppnade restaurangen Vy Skybar. Vi har en välsmakande meny och ett underhållande program för kvällen att se fram emot. Allt avnjuts i en spektakulär lokal med utsikt över Vättern och Jönköping. Så se till att du är med!

Kom och fira av klubbens tävlingschaufförer i CAR Challenge, som kommer ha prisutdelning och summering av årets tävlingssäsong. Det har varit tät och spännande racing under året med dryga 30-talet deltagande bilar. Det är också ett gyllene tillfälle för alla våra putsträffsmedlemmar att samlas en sista gång innan vintern och gå igenom vad som var toppen och droppen för 2017 och vad som ska stå på önskelistan för 2018.

Efter en synnerligen dramatisk säsongsavslutning i CAR Challenge med många buckliga ekipage kan även de av våra duktiga chaufförer som inte får någon mästerskapspokal för året behöva en del peppande och motivationshöjande stöd inför de många timmarna de behöver lägga i garaget över vintern för att komma tillbaka och kunna slåss om nästa års pokaler. 

Du hittar mer om Vy här: Vy film och Vy hemsida.

Kvällens program
18.30 Skybaren
Välkomstbubbel
Kanapé med hällsotad lax och dillemulsion.

19.30
Italiensk buffé med två glas av klubbens eget vin. (Uggiano Chianti Classico)
Tiramisu och kaffe

21.30
Bildvisning och film från årets medlemsresa till Silver Flag i Italien.

22.00
Joakim Darbom berättar och visar bilder/film om sin satsning på TCR serien i en av stall
Romeo Ferraris Alfa Romeo Giulietta.

22.45
Prisutdelning Challenge.

24.00
Avslutning.

Tiderna är ungefärliga och omkastningar i programmet kan komma att ske.
Baren är öppen under hela kvällen och klubbshopen finns på plats.
Du kan ladda ner programmet som pdf - se längst ner.

Klubben subventionerar tillställningen, så priset för var och en är endast 500 kronor.
Antalet deltagare är begränsat på grund av restaurangens utrymmen till 100 personer, så det blir ”först till kvarn” som gäller. 

NY senaste anmälningsdag är den 26:e oktober!

Det finns gott om hotell i Jönköping. Klubben har förhandlat fram ett specialpris på Hotell VOX för natten mellan den 28 – 29 oktober. Ange kod: VYJKPG vid beställning för att få specialpriset. Hotellet har flera olika rumstyper som kostar från 895 – 1 525 kr (efter rabatt, reservation för prisändringar) Rummet betalas på plats av var och en. Rum bokas på tel. 036/770 00 00 eller voxhotel.se. Ett smart drag kan vara att redan nu boka sitt boende. Det är avbokningsbart utan avgift, fram till klockan 12.00 på ankomstdagen.

Väl mött!
Styrelsen CAR
Anmäl ev specialkost/allergier m.m. till: Patrik Germundsson

Bakgrund: Vid årsmötet i november 2016 togs beslut om att förändra klubbens verksamhetsår från brutet till kalenderår. Detta innebär att årsmötet i fortsättningen kommer att hållas i slutet av februari, eller i början av mars varje år. En del medlemmar tyckte det var synd att festen i anslutning till årsmötet då skulle hamna väldigt långt efter att banmötes-säsongen och alla träffar var avslutade. Styrelsen har tagit till sig av denna kritik och har beslutat att en årlig höstfest skall hållas som ersättning för den tidigare årsmötes-middagen och att denna fest skall hållas på lite olika platser varje år. Årsmötet påverkas inte av denna fest, utan det kommer att hållas i Stockholm i slutet av februari, början av mars. Mer information om detta kommer att publiceras mot slutet av året i Klöverbladet och på webben.

Antal visningar (997)/Kommentarer (0)

Taggar:

Please login or register to post comments.