CAR Challenge nyheter

Mittsverigeträffen, 19 - 20 juli

Mittsverigeträffen, 19 - 20 juli

Sommarens stora Alfa-arrangemang äger rum 19-20 juli i Härnösand. Alfaträff, banmöte och tävling! På lördagen blir det utflykt runt Höga Kusten som avslutas med stor middag på kvällen. På söndagen banmöte och två deltävlingar i CAR Challenge på Mittsverigebanan.

Författare: Gunnar Sundgren/den 10 februari 2014/Kategorier: Nyheter, CAR Challenge Nyheter

Betygsätt denna artikel:
4.3

Lördagen startas med en tur runt Höga Kusten på förmiddan, vi besöker fiskelägen och passerar Höga Kusten-bron. Fina kuperade vägar på en av Sveriges vackraste platser! Under dagen äter vi gemensam lunch på hemlig ort.

På eftermiddagen åker vi upp till Mittsverigebanan, där det blir lättare förtäring och besiktning av bilarna. Vi börjar körningen efter pacecar i ca 15 minuter därefter kör vi efter C-klassens regler, d.v.s. bara omkörningar på långa rakan. Sista halvtimmen låter vi Challrengegrabbarna tjuvträna lite genom att skjutsa oss runt banan. Här vänder vi oss framförallt till dig som aldrig åkt bana förut, en chans att testa banåka gratis under trevliga förhållanden. Vi hoppas att många tjejer tar denna chans! Missa inte detta!

Efter en lång och skön dag äter vi en välförtjänt middag tillsammans på Östanskär Jack och Konferens, generöst sponsrad av klubben. Här bor vi också till ett bra pris!

På söndagen blir det banmöte och CAR Challenge tävlingar. Om du inte deltar så kom gärna ner och ljug lite med oss, alltid populärt! Passa på att kolla våran racingserie CAR Challenge, den ska vi vara stolta för! Den håller mycket hög klass och chaufförerna är ett skönt gäng som alltid är redo att snacka lite.

Fortsätt nu snacka Mittsverigeträffen i den här tråden http://www.alfaromeo.org/Forum/tabid/141/aft/489/Default.as , ju mer desto bättre!

 

Antal visningar (19895)/Kommentarer (1)

1 kommentarer på artikeln Mittsverigeträffen, 19 - 20 juli

1
2

Gudmund Ericson

2014-02-14 20:36

Ja blir det i samma nivå som ifjol så kommer jag. Och varför skulle det inte bli det?

Gudmund Ericson.

Please login or register to post comments.