Träffar

Träffarna är klubbens livspuls där medlemmarna ses och pratar om sina älskade Alfor. Klubben har små som stora träffar - alla lika viktiga för klubbens sammanhållning och vitalitet. Under ett år med Club Alfa Romeo ordnas träffar i landets alla hörn, allt från några medlemmar som samlas för att äta en pizza eller en glass någonstans i all enkelhet till stora evenemang som drar hundratals olika Alfor till ett och samma ställe. Vissa träffar är återkommande, pizza varje tisdag eller 1:a maj på Skokloster varje år medan andra är engångsträffar.
Du hittar allt som är på gång i klubben i kalendern under Aktiviteter, vissa är centralt organiserade och andra är mycket spontana infall.

    

Många av de större träffarna har i början startat som en liten enkel träff där några medlemmar kommer överens om att träffas en viss dag och tid. Svårare än så behöver det heller inte vara att arrangera en egen träff. Själva kärnverksamheten i en klubb som vår bygger på att medlemmarna bereds möjlighet att ses, hur skoj det än är att äga en Alfa i sig själv, så bygger en klubb på den sociala samvaron.
Här nedan kan du läsa lite mer om de olika sorters träffar som går att besöka och även en guide hur du kan komma igång.
Du som har en idé till en träff du vill ordna för medlemmarna kan få stöd, råd, tips, hjälp från att lägga upp evenemanget i kalendern till ekonomiskt bidrag för att genomföra evenemanget från klubben.

Årsmötet

Vanligtvis är årsmötet lördagen före första advent och är till för att dels bjuda in för att berätta hu året varit i form av aktiviteter, träffar, banmöten, ekonomi och om hur planen ser ut för kommande år. själva årsmötet tar ca 2 timmar och följs sedan av middag där klubben står för en del av kostnaden.
alla klubbmedlemmar är välkomna på årsmötet och deras respektive och barn är välkomna att vara med på middagen.

Större evenemang

En del större event  vi haft är bl.a Klubbens 50-års jubileum 2006, Alfa Romeos 100-års jubileum 2010.
2016 firar klubben 60 år så då kan vi nog räkna med att det blir ännu en större träff.

1:a maj

Sedan ca 20 år har klubben varit på Skokloster 1 maj, detta tillsammans med övriga Italienska motorklubbar. Sedan ett antal år har vi även haft liknande upplägg i Skåne på ett par olika platser, de senaste åren på Krapperups Slott.
Oavsett vilken träff ni besöker får ni en upplevelse och en väldigt trevlig dag.
Välkomna

 

Pizzaträffar

Pizzaträffar kallar vi gemensamt alla små lokala träffar för. Man behöver inte alls äta pizza på en pizzaträff, det går lika bra att äta glass eller ta en fika eller vad man känner för.

Träffhandledning

Vill du ordna ditt första event, eller kanske få tips ?
Klicka på länken nedan så får du ett stöddokument och tips på vad du kan tänka på.

I bifogat dokument finns även kontaktpersoner om du behöver stöd eller har frågor.
Klicka nedan för att se dokumentet.

Träffhandledning.docx

Sommarträff i Norrland

Under senare år har vi haft väldigt lyckade träffar norröver, 2013 hade vi en fantastiskt kul träff i Kall, under 2014 hade vi bankörning på MittSverigebanan och putsträff för de som mer vill titta på,
Det är förstås en del mindre träffar som kontinuerligt görs och har du idé på vad du vill hitta på så hör av dig till styrelsen. 

Träffar hos andra

Förutom att ordna egna träffar så är vi med på en del andra träffar med olika upplägg, exempel på dessa är Tjolöholm, Thulin-träffen, Mille Miglia, Mille Scania, Gran Turismo-mässann.
Har du idé på var vi kan delta så hör av dig till styrelsen@alfaromeo.org   


Övriga träffar

Övriga typer av evenamang, t. ex. go kart-turneringar, m.m