Diskussionsforum

Driftstörning hemsidan
AddThis - Bokmärknings- och Dela-knapp Utskriftsanpassad
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Du har inte behörighet att svara.
Användare Inlägg

Admin (Charlotte Jacobson)Användaren är offline
Alfista juniore
Posts:71


--
2017-04-03 14:51

  Vi har haft en driftstörning på hemsidan. När man öppnat hemsidan har man mötts av beskedet: An unexpected error has occurred. För att komma till rätta med problemet har databasservern startats om. Förhoppningsvis har proppen lossnat och saker och ting ska börja flyta på bättre nu.

  Aviseringar för forumtrådar och mailbekräftelser ska också fungera igen.

  Vi kommer under året jobba för att få till en större uppdatering av hemsidan och dess funktioner, men under tiden försöker vi lösa mindre knutar på den här versionen. Sommarsäsongen vill alla medlemmar, även de som jobbar med hemsidan,  meka och köra bil, så det är vår ambition att ta det lugnt med de stora stegen.

  Planen är också att samla ett gäng som vill skapa mer innehåll på hemsidan - och ja, jag menar just dig!  Vad är du intresserad av? Vill du skapa gallerier och hantera bilder? Vill du skriva nyhetsartiklar om klubbträffar? Kanske har du en egen idé om något du vill se hända på hemsidan? Hör av dig så tar vi och snackar igenom saken! Maila till: hemsidan.

  Mvh Charlotte


  Admin (Charlotte Jacobson)Användaren är offline
  Alfista juniore
  Posts:71


  --
  2017-05-09 14:58

  Som säkert alla har märkt så har hemsidan haft en hel del driftstörningar de senaste veckorna. För den som vill veta lite mer om vad som pågår finns det information i Nyheter. Vi kan i alla fall konstatera att just nu rullar det på som vanligt. 

  Du har inte behörighet att svara.