Så här betalar du medlemsavgiften

Sidan för att automatiskt registrera sig på hemsidan är stängd. Varför kan man läsa om under Nyheter. Den som vill bli medlem i klubben skickar ett e-mail till hemsidan@alfaromeo.org och kommer då att få ett konto skapat åt sig (inkludera: för- och efternamn, adress, epost, födelseår och önskat användarnamn). Man måste därefter noggrant fylla i alla obligatoriska uppgifter i profilen (konton som inte är kompletta raderas tyvärr automatiskt) och man kan sen betala medlemsavgiften via hemsidan. Varmt välkommen till Club Alfa Romeo!

 

I samband med att klubben lanserade sin nya hemsida infördes också ett webbaserat medlemsregister och en funktion för on-linebetalning. Detta gjordes som en förbättring av den tidigare funktionärsintensiva och långsamma medlemshanteringsprocessen. Det betyder mycket enklare och exaktare medlemshantering för klubben och lite merarbete för dig som medlem första gången du betalar. Vår förhoppning är att du ska uppskatta att vi funktionärer får mer tid över till att planera och genomföra roliga medlemsaktiviteter och ge ut klöverbladet.

Processen är lite olika beroende på om du blir medlem för första gången eller om du redan är med i det nya medlemsregistret och bara ska förnya ditt medlemsskap. För att göra detta tydligt redovisar vi båda processerna separat. Välj den som gäller det du vill göra; Betala för första gången eller Förnya.

Betala för första gången

Registrera en användare.

 • Är du sedan tidigare betalande medlem i klubben behöver du bara logga in och sedan följa instruktionen nedan för att förnya ditt medlemskap.
 • Är du ny och vill bli medlem börjar du med att registrera en användare här på hemsidan genom att klicka på "Registrera" i den grå listen överst.
  Glöm inte att det är ditt ansvar som medlem att uppdatera adressändring och ev andra uppgifter så medlemstidning mm kommer rätt.

Efter att du har registrerat en användare och loggat in, gör så här:

 1. När du läst igenom punkt 1-5, klicka på knappen "BETALA MEDLEMSSKAP" nedan.
 2. Välj fliken "Hantera tjänster"
 3. Hitta raden där det står Medlemskap 495 kr och klicka på ordet "Prenumerera" längst till vänster.
 4. Nu öppnas betalningstjänsten (Du kan betala med de vanligaste betalkorten eller om du har ett befintligt PayPal-konto). Följ instruktionerna.
 5. Du har nu betalt ditt medlemsskap. När betalningen är klar hos PayPal skickas du automatiskt tillbaka hit till AlfaRomeo.org, 

Förnya ditt medlemskap

Om du är registrerad medlem och betalat online tidigare, gör så här:

Det går inte att förnya ett aktivt medlemskap förrän efter den 2017-12-31.

 1. När du läst igenom punkt 1-5, klicka på knappen "BETALA MEDLEMSSKAP" nedan.
 2. Välj fliken "Hantera tjänster"
 3. Hitta raden där det står Medlemskap 495 kr och klicka på ordet "Prenumerera" längst till vänster.
 4. Nu öppnas betalningstjänsten (Du kan betala med de vanligaste betalkorten eller om du har ett befintligt PayPal-konto). Följ instruktionerna.
 5. Du har nu betalt ditt medlemsskap. När betalningen är klar hos PayPal skickas du automatiskt tillbaka hit till AlfaRomeo.org, 

Klicka på knappen för att betala

När du läst igenom texten ovan är det bara att klicka på knappen nedan för att betala:

BETALA MEDLEMSKAP

 

Bekräftelse

Inom några minuter efter att du betalt får du en bekräftelse till den mejladress du angav vid registreringen på hemsidan. Du kan också klicka på "Jag & AR". Där ska du nu ha en liten gul klubblogga under din profilbild som bekräftelse på att du är betalande medlem.

Problem?

Om du får problem med betalningen anmäl det i forumet HÄR så återkommer vi så snabbt vi kan.