Nyheter

Familjemedlemskap återinförs

Familjemedlemskap återinförs

Författare: Admin (Robert Hultman)/den 12 december 2016/Kategorier: Nyheter

Betygsätt denna artikel:
5.0

På årsmötet i Malmö beslutades det att familjemedlemskap ska återinföras i Club Alfa Romeo. Det betyder att en medlem som bor på samma adress som en fullt betalande medlem bara betalar 250 kronor i årsavgift. Men familjemedlemmar får inget eget exemplar av Klöverbladet.

 

För att köpa ett eller flera Familjemedlemskap gör man så här: 

1. Personen/-erna måste ha en egen användare, om det redan finns en användare gå direkt till steg 3. 

2. Registrera en användare för familjemedlemmen (om någon redan är inloggad måste man logga ut den användaren först). Klicka på "Registrera" i den svarta raden överst på sidan. Fyll i samtliga uppgifter.

3. Gå till JAG & AR, klicka på Redigera profil, välj fliken Hantera tjänster, välj och klicka på Familjemedlemskap à 250 kr. Man kommer då till PayPal där man slutför köpet med bankkort/kreditkort alternativt det konto man redan har hos PayPal. Klart från ert håll.

4. Klubben behöver nu manuellt gå in och aktivera fullt medlemskap för familjemedlemmen. Detta kan ta ett par dar. 

 

Årsmötet beslutade också att ändra föreningens verksamhetsår så att det sammanfaller med kalenderåret. Istället för att som nu gå från november till november.

 

Styrelsen fick en delvis ny sammansättning i och med att Ragnar Rosengren, Heli Salminen och Gunnar Sundgren tackar för sig, för den här gången. Patrik Germundsson är ny i styrelsen och Charlotte Jacobson gör comeback som styrelseledamot. Kvar sen tidigare men med nya roller är Björn Ek som är ny vice ordförande i föreningen och Robert Hultman som är styrelsens sekreterare. Kvar i sina roller sen tidigare är kassören Kenneth Larsson och ordförande Ola Söderpalm.

 

Antal visningar (4140)/Kommentarer (0)

Please login or register to post comments.