Nyheter

Komma fram på hemsidan

Komma fram på hemsidan

Vi har haft och har driftstörningar

Författare: Admin (Charlotte Jacobson)/den 21 april 2017/Kategorier: Nyheter, Utrop (icke medlem), Utrop (medlem)

Betygsätt denna artikel:
2.5

Som ni säkert har noterat har det inte gått att komma fram på hemsidan och om man har kommit fram så har det ibland gått trögt och ibland slutat fungera helt. Ironiskt nog har det varit så illa, att det inte ens gått att lägga upp den här nyheten för att tala om att det är problem och att det är folk som jobbar på att lösa det.

Det är inte på själva hemsidan som problemet ligger och därför har vare sig klubben eller vår leverantör kunnat göra något åt saken. Problemet uppstod hos tredje part, i serverhallen där våra databaser finns. De drabbades av interna routing problem som drabbade fler kunder än oss. Kortfattat så innebär det att webbservern och databasservern slutade kommunicera med varandra och då kan inte hemsidan visas.

Det har vidtagits åtgärder för att lösa det här och det går nu att öppna hemsidan, men vissa problem kvarstår. Ibland fungerar det, ibland går det trögt, ibland laddar det inte alls - vilket är superfrustrerande! Delvis kan det säker bero på interna systemkontroller som hemsidan går igenom allihop på en gång nu när den fått kontakt igen och då borde det lösa sig när den betat av dem. Möjligen har underleverantören fortfarande inte löst alla sina knutar och då får vi se vad de kommer fram till.

Vi hoppas att det här löser sig så fort som möjligt!
Med förhoppning om en Trevlig helg!
Charlotte / Styrelsen CAR

 

Antal visningar (2113)/Kommentarer (0)

Taggar:

Please login or register to post comments.