Nyheter

Targa Florio Svezia

Targa Florio Svezia

Vi förlänger ansökan om gratisplatser t.o.m. 5 maj!

Författare: Admin (Charlotte Jacobson)/den 21 april 2017/Kategorier: Nyheter, Utrop (icke medlem), Utrop (medlem)

Betygsätt denna artikel:
5.0

Förlängd anmälan till 5 maj!

Vi förlänger nu anmälan för att få en av klubbens gratisplatser till Targa Florio Svezia. Missa inte chansen att visa upp din pärla på den trevliga tur i det sörmländska landskapet.

 

Targa Florio Svezia

Den 20 maj går årets Targa Florio Svezia av stapeln. Det är en rundtur på 12 mil och ca 2,5 timmar längs kurviga asfaltvägar för anmälda bilar. Därtill bilutställning, mat, golf, helikopterturer och upplevelser för hela familjen. Du kan läsa mer om evenemanget här: TargaFlorioSvezia

 

Vi ser fram emot en familjefest med många vackra bilar.

Vill du vara med?

Club Alfa Romeo har ambitionen att delta på evenemanget med klubbtält, medlemmar och utställningsbilar. Vi söker frivilliga som vill komma och representera klubben på plats. Kan du tänka dig att vara där och prata Alfa? Just nu är en stor del av klubbens trogna eldsjälar upptagna med att arrangera 1:a maj och vi ser gärna nya (och gamla) ansikten som vill ställa upp sin bil och prata om hur kul vi har i klubben! Hör av dig!

Tävla om gratis startplats!

Klubben har säkrat 10 starter (ingen kostnad) till Targa Florio-rundan som kommer att lottas/väljas ut bland medlemmar som anmäler sig: skicka ett mail till styrelsen@alfaromeo.org Ange ditt namn och vilken bil du kommer att köra rundan med senast 2017-05-05 kl 23:59. Vi går igenom de som anmält sig på styrelsemötet den helgen.

Vacker & speciell bil?

Targa Florio har siktet inställt på "speciella" bilar, så vår förhoppning är att kunna visa upp det bästa klubben förmår. Kör du eller nån du känner en särskilt fin Alfa, så tipsa dem eller oss om evenemanget!

Visa dina kompisar att du kommer.

Anmäl i aktivitetskalendern att du kommer till evenemanget som åskådare. Anmäla att du avser att delta här Aktivitetskalender. Välkommen till en heldag i bilentusiasters sällskap!

Väl mött!
Styrelsen CAR
Kontakt: styrelsen@alfaromeo.org

 

Antal visningar (2463)/Kommentarer (0)

Taggar:

Please login or register to post comments.