Nyheter

Banmötesgruppen rekryterar!

Banmötesgruppen rekryterar!

Vi är ett glatt gäng som gärna blir fler - tävlingsledare, tekniker och bärgare sökes.

Författare: Mats Berg/den 24 januari 2014/Kategorier: Nyheter, CAR Challenge Nyheter

Betygsätt denna artikel:
3.5

Vi söker tävlingsledare till Ring Knutstorp den 4 oktober. Vi är för en gångs skull ute i lite i tid, tanken är att man ska kunna gå parallellt med Igino och lära sig jobbet i lugn och ro.  Det går bra att kombinera denna post med egen körning i exempelvis prova-på klass B.

Tekniker behöver vi till Mitt Sverige den 19 och 20 juni samt Ring Knutstorp den 4 oktober, behöver inte vara samma person båda gångerna. På Mitt Sverige ska vi försöka ordna besiktning på kvällen den 19 juni. Det för att bullertiden börjar redan kl 8 på morgonen och det kan bli tight att hinna besikta innan. Även denna post går bra att kombinera med egen prova-på körning. Här går det också bra att gå parallellt  Johan för att få lite mer "kött på bena". 

Bärgare söker vi för hela säsongen. Eller tillgång till en eller helst flera bilar som vi kan använda för bärgning ute på banan. Behöver inte vara för hela säsongen, vi kan ha flera olika under säsongen. Hittills har vi använt ordinära personbilar och det har funkat bra, men det gör ju inte ont om den skulle råka vara fyrhjulsdrivet eller så. Men vi är absolut inte knussliga här, dom flesta bärgningarna är tekniska haverier och behöver bar dras tillbaks till depån. Kanske någons dragbil skulle kunna stå till tjänst?

Om du kan tänka dig att ta någon post eller har tips på någon som kan ställa upp så kläm iväg ett mail till banmoten@alfaromeo.org eller slå en signal till på 076/39210 (Mats) eller 070/4248902 (Daniel).

Antal visningar (17967)/Kommentarer (0)

Please login or register to post comments.