Visa detaljer

OBS! Nu är vi 35 anmälda därför är anmälan stängd.

CAR bjuder in till Musée & bilbyggarträff hos MOTORIMA i Rydaholm lördag 1 April.

I hjärtat av Småland, närmare bestämt i Rydaholm har Ingemar Ahlqvist sitt bil-, musik- och leksaksmuseum och Magnus Ahlqvist är en bilbyggare av rang med sitt företag MOTORIMA.

För några år sedan hade klubben en mycket omtyckt träff där och nu gör vi en repris av den då lyckade träffen. För er som inte var med då, eller för er som helt enkelt vill göra ett nytt besök.

Ingemar har fina pärlor i form av Alfa Romeo, Zagato, Ferrari och en mängd andra fantastiska fordon. Även fina gamla leksaker och musikinstrument (många självspelande) som han gärna visar upp vid sin guidning genom museet.

Magnus arbete som bilrenoverare och bilbyggare har det skrivits om i Klöverbladet och har gjort sig ett namn internationellt med sina fina byggen.Även hans underbara Alfa Romeo TZ1 har ju varit med i KB och vid klubbens 60-års firande. Men han har ju mer godis i sina gömmor, som han kommer visa upp då han guidar oss genom sina numera utökade verkstadslokaler.

Här finns mer att läsa: www.smalandsbilmuseum.se och www.motorima.com 

Efter besök på Museet och MOTORIMA, är det förbokade bord på Rydaholms Värdshus för gemensam måltid kl.14.00 för de som önskar. 
Se även www.rydaholmsvärdshus.se 

Missa inte detta om ni vill ha en upplevelse som ni sent ska glömma.  Anmäl er till detta evenemang omgående, då deltagandet är begränsat till 35 personer. Medlemmar i CAR som betalat medlemsavgift för 2017 har förtur i anmälan. 

Pris: 100: -/person för CAR medlem och 200: -/person för övriga. Alfisti under 15 år är gratis.

Tid: lördag 1 April klockan 11.00

Plats: Smålands bil, musik & leksaksmuseum Rydaholm (Museet är beläget i Rydaholm vid riksväg 27, ca 28 km från E4 Värnamo).

Benvenuto