Visa detaljer

1:a maj på Wenngarn

Förra året flyttades öppningen av det italienska entusiastbilsåret från Skokloster till Wenngarn där vi även firade klubbens sextioårsjubileum med premiärvisning av nya Giulia!. I år fortsätter vi den nya traditionen med parkering av italienska entusiastbilar i slottsparken. I vanlig ordning kommer klubbshopen dit och plats kommer göras för våra italienska vänner på två hjul!

Förutom en rejäl hög med Alfor kan du som vanligt räkna med mängder med Fiat, Lancia, Maserati, Ferrari, DeTomaso, Aprilia, MotoGuzzi, Ducati och annat skoj från Italien. Råkar du ha en gammal finbil från något annat land brukar det beredas plats i ett eget hörn för dessa.

Väl mött i maj! 

Club AlfaRomeo Svezia

 

 

Kortegekörning – som vanligt från samma plats

Gemensam samling 10.15 på parkeringen nedanför Fliesbergshuset i Bro. Uppställning på parkeringen i modellordning och därefter gemensam avfärd till Wenngarn. 

Karavankörning med Alfor från olika platser i landet

Vi samlas på flera platser i landet för gemensam Alfa Romeokörning till Willys / Fliesbergshuset i Bro beläget vid avfarten mellan Stockholm och Enköping. Ledare utses på plats för att anlända till Fliesbergs/Willys senast 10.15.

Stockholm
Solvallas parkering Bromma flygplats, samling 09.15.

Uppsala
Parkeringen vid f.d Olle Ohlsson- huset , numera Ink Club på Fyrislundsgatan 80. Samling 09.00

Västerås

McDonalds vid östra utfarten mot Enköping. Samling 09.00.

Eskilstuna

McDonalds precis vid motorvägsavfarten Västerleden samling 08.40.

Sala

Rastplatsen rondellen RV 70 och RV 67 Västeråsvägen kl 8.40

Nyköping

McDonalds på södra sidan vid motorvägen samling 08.15.

Örebro

Eurostop–parkeringen samling 08.20.