Visa detaljerKinnekulle Ring (karta)

Vi upprepar de senate årens succé och anordnar i samband med banmötet på Kinnekulle en finbilsträff, även sk putsträff. Alla Alfor från 8C till 8C är välkomna. Fantastiska renoveringar, gammelbilar, de nya Alforna, bruksalfor och de som gått över 40.000 mil, ombyggda samt ljudbyggen. Alla är välkomna. Vi kommer att återkomma med mer detaljerad platsinformation när vi vet hur många som är anmälda.

Lördagen

Under lördagen kommer det att finnas möjlighet att åka med en erfaren banåkare några varv (roligare än berg och dalbana) samt få köra ett par lugna varv med din veteran eller känna upplevelsen att få köra sin egen Alfa runt banan i lagom fart. Vi har även en del än så länge hemliga aktiviteter inplanerade. Detta för att göra träffen ännu mer spännande!

På kvällen kommer vi även att ha en gemensam middag med banmötes-deltagarna. Mer detaljerad info om detta samt anmälan till den kommer senare.

Man bokar eget boende. Här kommer en del tips:

Falkängens vandrarhem i Hällekis: http://falkangen.se/

Karlsunds pensionat i Gössäter: http://www.pensionatkarlslund.se/

Bjertorps slott: http://www.bjertorpsslott.se/

Hotell Gustaf i Götene: http://hotellgustaf.se/

Hällekis camping och stugby: http://www.camping.se/sv/campingar/2932/Kinnekulle-Camping-Stugby/

Söndagen

Efter att ha vilat ut på söndagen finns det mycket trevligt i omgivningen. Åk på upptäcktsfärd i Arns spår, klättra upp till toppen av Kinnekulle och se på utsikten eller åk till banan och titta på när Challengeförarna gör upp om vem som är snabbast.

VARMT VÄLKOMNA!

Axel Lindgren