Visa detaljer

Ristorante Mozzarella, Nygatan 11, Linköping (karta)

Även denna vinter fortsätter vi i Östergötland att träffas för en pizza och lite Alfa-snack under de mörka månaderna. Vi behöver nog alla lite hjälp att hålla modet uppe under vintermörkret och nu finns vinterns serie av träffar publicerade. 

Vi träffas andra onsdagen varje månad (11/10, 8/11, 13/12, 10/1, 14/2, 14/3 och 11/4) på Mozzarella Ristorante, Nygatan 11, Linköping. Vårt stamlokus sedan tidigare år. Det ligger tvärs över Snickaregatan från entréen til parkeringshuset Druvan. 

Det finns både ett stort utbud pizzor liksom andra italienska rätter. De kan också servera rätter anpassade för allergiker. För de som är passagerare eller promenerar finns det också både vin, öl och kanske en grappa.

Vi samlas vid 19-tiden. Har du inte varit med tidigare år så kan vi berätta att det är avslappnade och informella träffar. Vill du stanna till för att bara ta en kopp kaffe går det också bra. 

Du behöver inte anmäla deltagande här utan det är bara att dyka upp. Däremot kan det ju vara kul att veta vilka som planerar att komma och då är det ju bra att lägga in en anmälan.

Vi ses under vintern!