Visa detaljer

Ristorante Mozzarella, Nygatan 11, Linköping (karta)

I janurari förra året besökte vi H-P Magnusson och tittade på den Giulia han just tagit hand om. Under året som gått har den fått mycket omvårdnad och omsorg och är nu tillbaka hos H-P med ny blänkande lack. Jag frågade därför H-P om vi kunde göra ett återbesök för att se "patienten" idag och H-P var vänlig nog att säga ja.

Därför har vi ett speciellt arrangemang som också innebär lite ändringar i tiderna. Vi samlas på parkeringen vid Shell/7-Eleven vid Braskens Bro vid 17:30 för gemensam körning till H-P. En del av er vet var H-P håller hus och i så fall är ni välkomna att åka direkt dit. Planera då för ankomst vid 17:45 men inte tidigare då det är vanlig arbetsdag. Efter garagebesöket fortsätter vi som vanligt till Mozzarella och bör vara där ungefär vid 19:30-tiden. För den som vill går det med andra ord bra att hoppa över garagebesöket och dyka upp vid Mozzarella. Ser fram emot en trevlig kväll och även denna gång kommer garagebesöket säkert att ge mycket stoff för samtal under middagen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Även denna vinter fortsätter vi i Östergötland att träffas för en pizza och lite Alfa-snack under de mörka månaderna. Vi behöver nog alla lite hjälp att hålla modet uppe under vintermörkret och nu finns vinterns serie av träffar publicerade. 

Vi träffas andra onsdagen varje månad (11/10, 8/11, 13/12, 10/1, 14/2, 14/3 och 11/4) på Mozzarella Ristorante, Nygatan 11, Linköping. Vårt stamlokus sedan tidigare år. Det ligger tvärs över Snickaregatan från entréen til parkeringshuset Druvan. 

Det finns både ett stort utbud pizzor liksom andra italienska rätter. De kan också servera rätter anpassade för allergiker. För de som är passagerare eller promenerar finns det också både vin, öl och kanske en grappa.

Vi samlas vid 19-tiden. Har du inte varit med tidigare år så kan vi berätta att det är avslappnade och informella träffar. Vill du stanna till för att bara ta en kopp kaffe går det också bra. 

Du behöver inte anmäla deltagande här utan det är bara att dyka upp. Däremot kan det ju vara kul att veta vilka som planerar att komma och då är det ju bra att lägga in en anmälan.

Vi ses under vintern!