Visa detaljer

Det är CD Bilvårdsprodukter i Tranås med adress Sommavägen 15 som har öppet hus för oss.  Vi kommer att få en heldag i bilvårdens tecken. Våren börjar förhoppningsvis komma och det är dags att få bilarna fina inför säsongen. Här kommer du lära dig knepen och vilka produkter du ska använda för att lyckas med detta. 

Ända sedan 2002 har CD Bilvårdsprodukter AB växt till att bli ett väl etablerat namn, främst bland bilvårdsproffs och rekondfirmor. Dom levererar till allt från ambulans- och polisenheter till åkerier och till små och stora bilvårdsfirmor och erbjuder ett komplett sortiment av alla tänkbara produkter till tvättning, rekonditionering, lackskydd och underhåll av fordon. 

CD Bilvårdsprodukter är generalagenter i Sverige för Mafra och Gyeon Quartz som båda levererar fantastiska produkter som sticker ut från mängden. Mafra är dessutom ett italienskt bilvårdsmärke som grundades 1965.  Lager, kontor och en butik med fullständigt sortiment finns i Tranås. 

Efter att vi delat upp oss i två grupper, kommer vi att få demonstrationer både i tvätthallen och rekondhallen av olika produkter och tekniker som vi sedan kan använda av oss när vi gör våra italienska ögonstenar fina inför och under säsongen. För er som vill finns möjligheten att prova produkter och maskiner själv. Efter en fikapaus byter grupperna plats. Det kommer även finnas fina erbjudanden i deras shop så glöm inte plånboken…

Vi samlas på Sommavägen 15 i Tranås klockan 10.00 och håller på till klockan 15.00. Efter det finns det förbokade bord på en Pizzeria alt. Trattoria i Tranås för de som vill.

Max antal deltagare är 30 st. och det är som vanligt primo arrivato primo servito (först till kvarn gäller)

Anmälan görs till: smalandsmaffian@hotmail.com.  Uppge hur många ni anmäler och om ni vill ha bokat bord på restaurangen.

 Benvenuto Smålandsmaffian.