Svar till: To KB or not to KB

Published by Peter Braun on

Forum Allmänt To KB or not to KB Svar till: To KB or not to KB

#12691
Peter Braun
Deltagare

    Eftersom CAR ändå är så pass stor med så många olika medlemmar så kan man inte specifikt säga hur en typisk medlem är. Det man kan säga är att en stor överhängande majoritet gillar Alfa:-) Sedan kanske man är med för dem fina banmötena och kör något helt annat men gillar människorna. Det viktiga är att alla skall känna sig välkomna och känna att klubben erbjuder mig något. När det är så många i en klubb så finns det alltid aktiviteter som man gillar eller ogillar då vi måste bredda oss rätt mycket. 

    När det gäller ekonomin så är den inte dålig. Däremot så har medlemsantalet sjunkit rätt mycket efter att nya hhemsidan infördes. Men vi får hoppas vi kan få tillbaka dem. 

    När det gäller alternativa format på KB och kostnader för dessa så får man nog lägga fram vad dessa alternativ innebär. Kan vi hitta någon som trycker billigare?  Ett billigare format kan även vara att göra den tunnare, sämre papperskvalitet eller skicka ut den kanske bara 4ggr/år. Steg 1 är tycker jag kan vara att se över tryckeri och tryckmetod.