Svar till: motortrubbel 3.2 GTA

Published by Rickard Bergh on

Forum Allmänt motortrubbel 3.2 GTA Svar till: motortrubbel 3.2 GTA

#13016
Rickard Bergh
Deltagare

1 h till för att flytta över dom andra grejorna. ja du han har inte koll. 

ta hem verktygen om det blev aktuellt o byta. hmm med andra ord är det inte nån verkstad som har rivit ut en sån här maskin innan !

timpriset låter som en mekonomen verkstad typ. förstår att man vill se om sin plånbok vilket inte är konstigt.. men när en verkstad resonerar så som dom gör om just kamremsbytet på en motor som ska i en bil där man har råkat ut för det redan. är inte nån seriös sådan i mina ögon. hade vi gjort detta på jobbet så hade du utan krusiduller fått en ny kamremsats på motorn innan den ens hade åkt i bilen. hade aldrib satt i en begad motor utan o byta kamremen.. när jag köpte kamremssatsen för gta motorn då jag hade min verkstad så var det ast tools jag köpte in ett komplett kitt det kostarde runt 3000 kr. 
tror ju inte dom tar hem verktyg till ett jobb är verktygen kostar halva kostnaden i inköp av vad jobbet skulle kosta. 

valet är ditt. men jag hade verkligen bett att få en skriftlig offert med kamremsbytet. bytet av motorn. hjulinställning. osv för att du ska ha ett underlag.. om inte så hade jag kollat runt med andra verkstäder o framför allt gärna någon som har koll.. alternativet är att ta bilen till annan ort där dom har koll på modellen o vad som ska göras.  lämna inte till första bästa för att det är billigt.. det kan bli mkt dyrare i längden.. 

Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden