Svar till: Dansk reservdelsfirma

Published by Robin Berzelius on

Forum Allmänt Dansk reservdelsfirma Svar till: Dansk reservdelsfirma

#13430
Robin Berzelius
Deltagare

Jag har heller inte haft några som helst problem med Alfastumper.

Trådar med feedback som denna är självklart jätte-viktiga. Men.

Som entusiast är jag helt beroende av driftighet och engagemang hos entreprenörer som Alfastumper med många flera. De sammanställer sortiment av små och stora partier av delar som sällan finns att köpa någonannanstans. Och att godbitarna snabbt kan bli restnoterade är normalt. De har liten overhead – om ens någon. Och de konkurrerar med varandra och erbjuder i regel mycket förmånliga priser. Hålborrade och slitsade skivor i originalstorlek till Alfa 156 TS finns inte på Mr. Auto…. Och till skillnad från ebay-annonser så står dessa småfirmor i större utsträckning s a s bakom de varor som de säljer. etc, etc 

Summasummarum: Superviktigt att vi lämnar saklig och objektiv feedback och inte låter personligt groll eller snabba egna slutsatser påverka vad som publiceras här. 

För dessa entreprenörer är vi som kunder avgörande för deras näringsverksamhet. Samtidigt är deras firmor avgörande för vår hobby.

Blev det här litet för högtravande, kanske? 

Kontentan är att trådrubriken kanske borde ändras till “feedback om …” eller till “I princip problemfritt med dk leverantör”