Svar till: Alfa Romeo reservdelar

Published by Rickard Bergh on

Forum Allmänt Alfa Romeo reservdelar Svar till: Alfa Romeo reservdelar

#14519
Rickard Bergh
Deltagare

  såja. nu ska ni inte hålla på o tjata en massa här. det är mitt beslut och skapa sidan på fejan för kunna sälja av det jag inte vill ha kvar i min privata samling av nos. oem ricambi reservdelar för alfa och fiat. har helt enkelt för mkt prylar och behöver inte så mkt till mitt projekt  
  annonserar gärna på forumet.. dock så tänkte jag att det är bättre att göra så här för jag kommer vräka ut massa delar och då blir det att jag tar över hela annonsidan iallafall som reservdelar säljes.  

  men jag gör så här istället. mkt lägger jag ut på fejan sidan och kommer så klart lägga ut en del här på orgs annons forum… 

  kommer även att länka till min fejan sida i mina annonser och där berättar jag så klart att det finns mega mkt delar till försäljning. 

  kommer även att annonsera ut större partier i ett enda svep med ett bra pris på allt i den kartongen tex. men det lär ni märka. när jag gör så då säljs allt på en gång. kommer inte splitta något sådant parti. finns det något man är intresserad av så får man köpa allt. så klart blir det en bild på det isåfall..

  måste bli av med det mesta då jag samlat på mig för mycket delar. går i flyttar tankar till ett annat hus på annan ort,

  så klart finns det någon potentiell köpare för hela mitt privata lager så är dom välkomna och träda fram.  

  har även en hel del mitsubishi och hyundai  grejor som i såfall kommer att följa med. 

  Rickard

   

  Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden