Svar till: Nya GIULIAN in action och den nya loggan!

Published by Robin Berzelius on

Forum Allmänt Nya GIULIAN in action och den nya loggan! Svar till: Nya GIULIAN in action och den nya loggan!

#16190
Robin Berzelius
Deltagare

  En vit : https://www.youtube.com/watch?v=kVrhbj9ds3s 

  Äntligen! Eftersom endast få av oss är 50 cm långa är det ibland svårt att bedöma hur en bil VERKLIGEN ser ut genom pressreleasebilder, som ofta är tagna ur knähöjdsvinkel.

  Med en människa bredvid, [presentation på italienska] och filmat ur normalt blickperspektiv ser den nya giulian riktigt, riktigt bra ut. Det framgår nu mycket tydligt att det inte är en tysk eller japan. Och det enormt groteska “audi-gapet” i fronten framträder som något mindre groteskt. Jag kommer säkert att vänja mig vid det överdimensionerade lyktglasesn fram och bak – annars en trend som Alfa kunde ha haft bättre smak och mod att hoppa över och lämna till Kia att excellera i själva. 

  Och kolla, kolla den smutta listen på tröskeln. En härlig liten accent!

  Var är coupéen och var är den sportwagon som jag, tyvärr, behöver när jag beställer tjänstebil… eller hur ser Giulian ut med takbox…? Många frågor men äntligen flest utropstecken!

  Och litet skönt att kunna konstatera att min 156 GTA kommer att hålla stilmåttet som en framtida klassiker länge än som företrädare för den hittintills snyggaste [moderna] Alfan.