Svar till: Giulia motorer

Published by Nihat Dizdar on

Forum Allmänt Giulia motorer Svar till: Giulia motorer

#16896
Nihat Dizdar
Deltagare

    Rykte som fångats upp enligt clubalfa.it angående kommande motorprogarmmet för Giulia. Ursäkta översättningen då den är lite “träig” direkt från Google translate, men dock fullt begriplig.

    Utbudet av bensinmotorer för nya Alfa Romeo Giulia kommer att baseras på en aldrig tidigare skådad 2,0-liters turbo bensin, eftersom fasen för kommersiell lansering, kommer att bestå av tre olika varianter. Entréplanet versionen av Giulia bensin kommer att präglas av en maximal effekt på 178 hk, medan den föreslagna mellanklass ska leverera 250 hk. Toppversionen, andra bara till Clover, Giulia montera alltid en 2,0-liters turbo bensin kan dock för att få maximal effekt på upp till 326 hk. Lägg märke till hur modellen med 2,0-liters 178 hk ska vara den version av tillgång till hela utbudet av Giulia och bör utgå från ett pris på ca 30-33000. För närvarande finns det mer information om priserna i andra varianter bensin men kom ihåg att Julia Quadrifoglio kommer att marknadsföras med ett pris som börjar från 77.000 euro och en toppversionen med mer än 90.000 euro.
    När det gäller dieselmotorer, där EU bör vara den viktigaste källan för sålda nya Giulia enheter bör motorerna i listan vara två. Den nedre gränsen för diesel Giulia ska präglas av en ny fyrcylindrig 2,2-liters turbodiesel (detta är en annan motor från olika synvinklar med avseende på de 2,2 Multijet produceras vid Pratola Serra och några månader finns på vissa fordon Konkurrensverket såsom Jeep Cherokee). Denna motor bör vara tillgängliga i tre olika steg av makt. Den version av tillgång till området bör leda till en maximal effekt på 133 hk, medan mellanmodellen väntas anlända leverera en effekt på 178 hk. Toppmodellen kommer dock till 207 hk enligt dessa rykten. Å andra sidan, kommer utbudet av dieselmotorer för den nya sedanmodell från Alfa Romeo kunna räkna med en andra enhet, en 3,0 V6 twin turbo, kan överföra känslor mycket mer idrottsliga till kunden. Denna motor kommer att kunna leverera en maximal effekt på 335 hk.

    Nihat Dizdar