156 version 1.5

Published by Thomas Sjölin on

Forum Projekt 156 version 1.5

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #50515
  Thomas Sjölin
  Deltagare

  Eftersom TH erbjuder mig så förbannat lite för bilen och med tanke på hur mycket jag lagt ner på bilen redan så är det lika bra fortsätta. Jag måste ändå lägga ut en hel del pengar, ovanpå det lilla jag får, för att få en likvärdig bil så då känns det lika bra fixa bilen istället. Just nu är det dessutom inte särskilt lätt få lån för bilköp så.. så får det bli.

  Först och främst vill jag undersöka om det finns någon donatorbil där ute, facelift SW, som är hel i stötfångare både fram och bak. Stötfångarbalkar och beklädnader samt baklucka behövs. Det större plåtarbetet med att rikta bakänden kommer jag leja bort, har inte tillgång till utrustning eller kunskap att göra detta, resten gör jag själv.

  Skadorna ÄR inte så omfattande som det först såg ut, golvet klarade sig helskinnat bl.a. Det är bakplåten samt höger bakskärm som blivit intryckta, skärmen vek sig inte utan böjdes bara in lite. Skärmen borde gå rikta, bakplåten behöver nog bytas, i övrigt är det bara byte av delar och lackering.

  Bakluckan kan jag hitta på bildelsbasen, stötfångarna verkar besvärligare dock så finns det någon som sitter på en lämplig donatorbil skrik till.

  Jag vet inte om stötfångarbalkarna är likadana på de äldre 156, jag vet bara att beklädnaderna är olika. Om någon vet ifall balkarna är desamma så ökar ju utbudet en aning. Beklädnaderna får jag väl beställa nya i sådana fall. alfisti.net har dem inte allt för dyra.

   

   

  #51576

  Dax att damma av ditt facebookkonto? 😁

  På Alfa köp & sälj är det en som har en SW -04 till salu. Hel eller i delar. Bor i Strängnäs.

  Alfa Giulia Super 2.0 Q2 -17 Fiat Punto Easy -13

  #51638
  Thomas Sjölin
  Deltagare

  Dax att damma av ditt facebookkonto? 😁 På Alfa köp & sälj är det en som har en SW -04 till salu. Hel eller i delar. Bor i Strängnäs.

  Inte loggat in på det sedan 2008 och har inga planer på att göra det heller. Inte varit inne här heller på ett par veckor så inte sett detta förrän nu, men har du lust förmedla kontakten så får du gärna göra det.

  #51648

  Sök efter Pär Holmstrand Strängnäs. Borde säkert gå få fram ett telefonnummer. 😁

  Hade kommit rätt många inlägg på fb sedan jag tipsade, men efter att ha scrollat ett bra tag hittade jag den på alfa köp & sälj sidan. Och enligt alla svar verkar den finnas kvar. Kanske också de delar du behöver?

  Alfa Giulia Super 2.0 Q2 -17 Fiat Punto Easy -13

  #51680
  Thomas Sjölin
  Deltagare

  Finns bara en i Strängnäs vad jag kan se men hittar tyvärr inget nummer på varken hitta.se eller eniro. Har du mitt mobilnummer kan du väl skicka det till honom? Jag har i alla fall ditt så kan messa dig annars.

  #51684

  Fick svar nästan direkt. Lycka till med shoppningen.
  076-2929337

  Alfa Giulia Super 2.0 Q2 -17 Fiat Punto Easy -13

  #51731
  Thomas Sjölin
  Deltagare

  Grazie!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.