166 2004: Får inte igång navigationen efter att ha kopplat ur batteriet?

Published by Övergivna Forumposter on

Forum Teknik 166 2004: Får inte igång navigationen efter att ha kopplat ur batteriet?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25560

  Hade ur batteriet häromveckan och laddade upp det. När jag satte i det igen får jag inte igång navigationen. En del andra inställningar har också blivit “utgråade”/”osättbara”, t ex datum och tid.

  När jag startade bilen första gången efter att ha satt i batteriet igen fick jag en meny där jag kunde fylla i koden för själva huvudenheten (ICS kod). Där fanns även ett fält för att fylla i koden för navin, men det alternativet var blått (istället för grönt) vilket innebär att markören hoppar över det om man försöker styra den ditåt.

  Nu använder jag ju aldrig navin ombord, men det verkar ju som om detta även gör att jag inte kan ställa in datum och tid, vilket är är lite irriterande

  Ett sätt att komma runt just det vore väl så klart att koppla loss en batteripol igen och sen sätta dit den exakt klockan tolv på natten. Fast då är ju fortfarande datumet fel, så jag hoppas att någon har ett bättre förslag!

  #25561
  Rickard Bergh
  Deltagare

   kolla så säkringen är hel för navin. har för mig det ska finnas en sådan med.  ibland kan man stöta till med ena batt kabeln och det blir en snabb kortis som man i normalt fall inte tycker är nått speciellt. har haft bilar inne som detta har hänt på då har säkring gått åt pepparn och ics fungerar inte fullt ut..

   annars är det kanske så att kablarna har lossnat till naven där bak om den hoppar över det i menyn. då finns den ju inte fysiskt.. 

   Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

   #25562

   Finemang, ska kolla senare idag!

    Det går dock att få upp någon slags navigationsmeny, men den vill att man ska sätta i en CD?

  Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.