Alfa 164 flexrör.

Published by Övergivna Forumposter on

Forum Teknik Alfa 164 flexrör.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #24822

  Hej,

  Har ett problem med läckande flexrör på min 164 v6 super 12 ventilers 1994. Passar rören från äldre v6or ?Passar rören från 24ventilaren?

  På Italienska E-bay finns det nya mycket billigt men frågan är om de passar: Imasaf nr:11.72.01.Den 29/4 skall bilen besiktigas och jag vill helst inte svetsa dom gamla rören.Någon som vet vilka rör som passar?

  Jonas Rudberg

  #24823
  Rickard Bergh
  Deltagare

   mäta diametern och köp ett från biltema. fungerar utmärkt. du får kapa av och svetsa dit nya. 

   såvidare du inte ska ha ett komplett rör. vilket av dina rör är det som är trasigt. det från främre raden eller det korta som är närmast kupén. 

   Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

   #24824

   Jag hade tänkt skaffa nya kompletta rör om jag fick tag i det,båda läcker,jag har flexbitarna från biltema hemma,men nya rör skulle inte kosta mycket,i nödfall så svetsar jag men det är trångt att svetsa på plats och annars måste man rigga upp rören ordentligt för att få allt rätt.60 euro för ett par rör (+ frakt) verkar vara ett vettigt pris tycker jag.

    

   #24825

   KÖP! Har jävlats oändligt mycket med dessa och om du hittar några begagnade här i landet, då förstås med okänd kvarstående livslängd, så är dom sällan mycket billigare….Glad Påsk /Christer

  Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.