Alfa Giulia provkörd i SVERIGE!

Published by Gianfranco Vedda on

Forum Allmänt Alfa Giulia provkörd i SVERIGE!

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #19132
  Gianfranco Vedda
  Deltagare

  Förra helgen fick jag chansen i samband med att besöka Fiat invasion som Auto Lounge i kungsbacka har engagerat sig i att provköra nya Giulia! 

  När jag kom dit, så fick jag en chock. En Alfa Giulia som stod framför entrén och jag som inte hade förväntat mig ett dugg att den skulle finnas där. Det enda jag gjorde var att parkera min bil och springa dit till Giulian. Där stod den i sin fina form. 

   

  Nästa grej jag gjorde var att gå in och fråga om jag fick provköra den, och det fick jag!!

   

  Tog nyckeln och satte mig i bilen och körde iväg på en provtur.

   

  Min första reaktion var ”wow”. Insidan är väl rymlig, skön, vackert och har en massa nya funktioner och en helt annan design. Ett riktigt skönt ställe att sitta i.

  Giulian som jag provkörde hade 180hk diesel motorn med 6-växlad manuell låda. Den kändes väldigt bra och rolig för att vara en diesel.

  Komforten förvånade mig mest av allt. Även när man hade bilen i ”D” läget så var den väldigt mjuk och fin i fjädringen och ändrade man läget till ”N” läget så blev det som en flygande soffa. Otroligt bekväm bil med andra ord.

  Mina (och säkert många andras) förväntningar var ju såklart väldigt höga på denna bilen. För min del så var den långt över mina förväntningar som jag hade.

  Nu vill säkert folk höra några ”dåliga” grejer som finns på bilen. Det enda som jag inte gillade riktigt var att på mittkonsolen så finns den ”stora” knappen för att styra infotainment skärmen som var placerad på ett ”dumt” ställe. Har man manuell låda så kan det vara väldigt lätt att röra vid knappen med armen när man växlar så att den kanske ändrar t.ex. radio kanal, men det vänjer man sig säkert vid med tiden.

  Dags att börja spara ”några” tusenlappar i månaden nu….

  #19133
  Rickard Bergh
  Deltagare

  märkligt att du fått provköra den. när  dom från autolounge skrev ett svar i nuaret ljevo  inlägg om att den fanns hos dom i kungsbacka att den inte var för provkörning utan var bara där för mellanlandning sedan gästspelet på gothiatower i göteborg. officiella lanseringen är inte förens i september och innan des så får den vad jag förstått inte köras av spekulanter på väg utan bara av behörig personal.  det jag kan tänka mig du menar med provkörning är att få provsitta och kolla på bilen.. 
  oavsett så är det en grymt naja bil

  Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

  #19134
  Nusret Ljevo
  Deltagare

  Det var den Giulia som jag provkörde

  #19135
  Henrik Ahnfeldt
  Deltagare

  Det här är ju hur coolt som helst!!!

  Du verkar ha lyckats med det omöjliga haha

  (((Segrare klass lll 2015))) Scuderia V.A.N Corse #63

  #19136
  Rickard Bergh
  Deltagare

  Inlägg av nusret ljevo på 2016-08-17 20:11

  Det var den Giulia som jag provkörde

  du fick ju ett svar från dom att du inte hade fått provköra bilen. det skrev dom i ditt inlägg som du genast tog bort från forumet. varför ta bort ett inlägg om det är sant.  bilen är inte till för provkörning förens den ska lanseras fullt ut i början av september. 
  varför tog du bort ditt inlägg om du verkligen hade kört bilen ?? det är för mig en gåta.  

   

  Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

  #19137
  Gianfranco Vedda
  Deltagare

  Omöjligt är det inte. Hade bara lite tur sm fick provköra den 

  Sverige premiär om drygt 3 veckor. Då är dem fria till att känna och lukta på alfa doften som dem kommer med från fabriken 

  #19138
  Gianfranco Vedda
  Deltagare

  Jag klassar inte provkörning med att bara få sitta i bilen, utan det heter provsitta.

  Jag fick iallafall provköra den, på allmän väg efter att fiat invasion var över (iallafall i butiken). Säljaren var snäll att lämna över nycklarna, då han märkte att mina ögon nästan flög ut när jag stod vid bilen och kollade på alla bilens linjer i minsta detalj.

  #19139
  Alberto Ferrante
  Deltagare

  jag kan tänka mig att försäljaren inte vill medge att de lät någon provköra bilen då kanske inte var helt ok enligt direktivet men……………

  ….jag bryr mig inte om det. 

  Grattis till den som lyckades med det och jag har ingen anledning att tro att man ljuger om det, vi är alla vuxna här, ingen lekstuga typ ”min pappa är starkare än din”.

  Vår tid kommer också 

  Alberto

  #19140
  Nusret Ljevo
  Deltagare

  Rickard Bergh.Han bad mig att ta bort inlägget,eftersom det var många som som ringde honom för att provköra Giulia,och enligt honom så skulle bilen levereras till ett annat stället.Jag provkörde giulia och det var en speciellt känsla 

   

  #19141
  Nusret Ljevo
  Deltagare

  Gianfranco Vedda.Jag provlörde Giulia också inte bara provsitta!!

  #19142
  Nusret Ljevo
  Deltagare

  Här såg jag färska spy bilder på ny Giulia Veloce.Den har samma former som QV riktig snygg.

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.