Alfa Giulietta bagageutrymme?

Published by Hans-Ulric Josefsson on

Forum Allmänt Alfa Giulietta bagageutrymme?

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #23184

  Hej
  jag har bokat en resa till Italien och naturligtvis står det en nyare Giulietta och väntar på oss. Efter ändringar blir vi inte två längre som det var tänkt utan 5 personer. Hur är det då med resväskor? Får två stora resväskor plats i Giuliettans bagageutrymme?

  / Hans

  Alfa Romeo och Maserati från 60-, 70-, 90- och 00-talet

  #23185
  Rickard Bergh
  Deltagare

   Det beror på hur stora dom är men det ska det göra, är relativt bra bagage i dom.

   Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

   #23186
   Lars Erlandsson
   Deltagare

    Jo, de går säkert in, mera oroad av om det är fem vuxna, det är trångt
    i baksätet.

    Lars iM

    #23187

    Tack för svar,
    jag försökte boka om till en Giulia som jag vet fanns tidigare men de hade tagit slut så vi får trängas fem vuxna på vägen från Milano till Alba, det blir som tur är bara denna transportsträcka. Damerna får åka bak låter det som.
    / Hans

    Alfa Romeo och Maserati från 60-, 70-, 90- och 00-talet

    #23188
    Lars Narvselius
    Deltagare

     Ja, om de inte känner varandra väl innan så lär de göra det efter den turen… det är trångt där bak!

     GTV6 GP - 87 / Giulietta Veloce - 16

     #23189
     Johan Gimling
     Deltagare

      Finns ett skönt reportage i en tidigare nummer av klubbtidningen som bekräftar vad som ryms i bagaget på en Giulietta, läs det som inspiration. Personligen skulle jag föreslå mjuka väskor, det är enklare att stuva.

      CAR 9131 156 GTA Q2 -03, Giulietta 1.4T 170 -13, BMW 520d Mildhybrid -20
      Dottern kör Giulietta 1.4T 170 -11.

      #23190
      Lars Erlandsson
      Deltagare

       Till Alba! Vi ska också till Piemonte nästa vecka, men det blir med egen Giulietta medelst biltåg från Hamburg. 2 pers så inget problem med bagage, blir väl ett antal Barolo med hem.

       Lars iM

       #23191

       Tack för svaren,
       tur eller otur, verkar inte spela någon roll vad man bokar. Vi fick ingen Guiletta utan istället en astråkigt Peugeot 2008 minisuv med bara 80 hk. Jag plågade upp den som mest i 158 km/h enligt mätaren…. Kan varit något större än Giulietta eftersom två stora väskor rymdes i kofferten men två mindre väskor fick sällskapet i baksätet ha i knäet.

       Kul att fler åker till Piemonte och intressant att biltåget fortfarande går, jag trodde det skulle läggas ned. Får jag fråga vad det kostade och hurdant det var att åka tåget?

       Beträffande Piemonte så ingick vandring mellan städerna, vinprovning och tryffeljakt. Det var helt fantastiskt, över förväntan! Om man vill göra något annorlunda kan man som vi spontant hälsa på “Giovanni Cogno” på Via Vittorio Emanuele 18 i La Morra och be att få smaka på systrarnas fantastiska Barolo-choklad. Ingen svarade när jag ringde så jag öppnade själv och ropade efter dem i källaren och välkomnad blev man. Hade träffat dem på vinmässa i Stockholm tidigare i år. http://www.giovannicogno.it

       Hans

       Alfa Romeo och Maserati från 60-, 70-, 90- och 00-talet

       #23192
       Lars Erlandsson
       Deltagare

        Jo, biltåget lades ned 2017 men kom igång igen förra året, t o m mera destinationer. Vi har åkt det ett flertal ggr. Vi har alltid valt Hamburg som avångsstad, ligger närmast. Alla biltåg avgår på kvällen och nästa morgon är man framme, frukost ingår. Ska man till nordvästra hörnet av Italien så är Lörrach bästa destination. Priset, det avgörande är vilken cupé man väljer, dyrast är egen cuppe billigast stor cupé som man delar ; fyra bäddars. Vi åker nu i egen cupé och priset är ca 4500 kr enkel resa. Med biltåget “vinner” man två övernattningar per enkelresa så i tid sparar man och kostnaden för två överrnattningar.
        Verona är en annan destination om man vill åt det hållet. Imorgon fredag bär det av till Lago d Orta.

        Lars iM

        #23193

        Intressant, det är verkligen något att fundera över, slippa denna transportsträcka över Tyskland och spara många mil på mätaren. Tack för info,serveras middag på tåget om man vill ha?

        Har inte hört talas om Lago d´Orta tidigare men när jag googlade verkade det värt ett besök. Coolt bebyggd ö mitt i sjön.
        / Hans

        Alfa Romeo och Maserati från 60-, 70-, 90- och 00-talet

        #23194
        Lars Erlandsson
        Deltagare

         Nyss hemkommen från Piemonte. Just tåget till och från Basel(Lörrach) har igen restaurangvagn men en bistro som har lite kall mat samt öl/vin. Andra destinationer har restaurangvagn.
         10 dagar i Piemonte var mycket intressanta , från små Bergsbyar i norr, var i städerna Quarna Sopra och Quarna Sotto, risfältsodlingar i Arborio och vinodlinar i södern, Barbaresco mm mm.
         Den vackraste platsen vi sett någonsin i Italien var Orta san Gulio, nästan inga turister så här års, helt klart värt ett besök!
         Vi var också på de Borromeiska öarna i Lago Maggiore, mycket turister men fint iallafall.
         Mycket vin med hem, bagaget är ju stort i Giuliettan!

         Lars iM

        Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
        • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.