Är det redan dags!? lampfel 159sw

Published by Övergivna Forumposter on

Forum Teknik Är det redan dags!? lampfel 159sw

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #26130

  För någon dag sedan tändes lampan (check right side front Light) varpå jag gick ur och konstaterade att den lilla parkeringsljuslampan (possitionsljus) är kass på högersidan. Köpte en ny och idag när jag satte i den såg jag att det va lite olika färg på dom så jag bytte även vänster. Nu när jag sätter i nyckel kommer kontrolllampan upp för både höger och vänster front light?! Sen glöder dom där små possitionslamporna även när bilen är avstängd och låst, vet ibte hurvida de gjorde det innan då det endast syndes nu när jag satt på knä framför bilen..

  #26131
  Håkan Petersson
  Deltagare

   Ja de lamporna är riktigt skit. Vet inte hur ofta jag får byta på min. Lätt 3 gånger/år.

   #26132
   Nusret Ljevo
   Deltagare

    Köp riktiga led lampor med canbus från xenonhuset.se

    #26133

    Jag va rörig i min förklaring, att lamporna går sönder kan jag leva med, mitt problem är att bilen säger att jag har trasig lampa höger och vänster fram efter byte. Men alla lampor funkar.

    #26134

    Jahapp.. Idag valde bilen att va död! Skulle ut och åka, stack i nyckeln varpå det började klicka i massa relän, instrumentpanelen blinkade och nyckeln satt fast. När jag tryckte på start knappen ploppa nyckeln ut.. Kunde inte öppna bakluckan och inte låsa bilen så jag håller tummarna på att batteriet är dött, den stod ju ändå med tändningen på ett tag efter lampbyte.. 

    Va så duktig så jag plockade av minuspolen när jag bytte lamporna, vilket redulterade i säkert 10-15 min krångel med tid/datuminställning och försök till att slå in steriokoden rätt..

    #26135
    Kenneth Larsson
    Deltagare

     Om den inte klarar 15 minuter med p-ljus på så är det bra att du kom på att byta batteri innan det blev vinter! 

     #26136

     Va väl iofs endel fipplande med hel och halvljus under den tiden oxå men.. Jag hoppas iaf att det är batteriet, batteriet har vart lite trött när den har stått nån dag så jag håller tummarna, får ett nytt imorgon.

    Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
    • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.