AR Giulietta

Published by janne skog on

Forum Allmänt AR Giulietta

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22455
  janne skog
  Deltagare

  Har nu haft Giuliettan (170hk 1,4 multiair) i en dryg vecka. Körde upp den från Kungsbacka till Umeå på en tank och då snällkörde jag inte direkt. Det som förvånar mig positivt är 1) jag sitter mycket bekvämt (188cm) och kan sträcka ut benen (ett i sänder) hela vägen. På vägen ner fick jag träsmak redan efter 25 mil i min Touareg trots en kudde under baken. I alfan utan kudde ingen träsmak alls på hela vägen. 2) Efter några mil började däcktryckslampan att lysa, stannade och kollade däcken. Fick läsa instruktionsboken och hittade en knapp på instrumentbrädan som släckte lampan. Väl hemma så blev det Nitro i däcken. 3) Uconnect och BT telefonen funkar utmärkt bra. 4) Hundburen fick plats i skuffen, det var högst oväntat. 5) D i DNA gör en STOR skillnad, bilen byter nästan helt skepnad. 5) Bra radio, bra ljud. 6. Lika snygg i verkligheten som på bild.

  Negativt: 1) Saknar en startknapp, nyckel känns så där…2) all jävla pollen som ligger som en hinna varje morgon och syns så väl mot svart lack.

  Funderingar: Skall jag vaxa själv eller ta en lackförsegling? Måla bromsoken röda? (måla själv eller lämna bort?)

  Summa summarum Toknöjd.

  #22456
  Lars Erlandsson
  Deltagare

  Jag köpte också en likadan, med TCT låda, för en månad sedan i Kungbacka. Jag säjer detsamma, toknöjd. Kör för det mesta ej i dynamic läget för lådan växlar upp senare och kan upplevas ”lite jobbigt”. Färg Lipari.
  Målar bromsok gör man ej!!

  Lars iM

  #22457
  Rikard Olson
  Deltagare

  Bilvårdsspecialisten. En sann Alfisti driver stället och kommer göra din bil kanonfin.
  /Rikard

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.