Bil & Garageträff i Jönköping 4 Mars 2017

Published by Michael Emilsson on

Forum Träffar Bil & Garageträff i Jönköping 4 Mars 2017

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #39317
  Michael Emilsson
  Deltagare

  Attenzione Alfists !

  Nu är det dags att besöka Jönköping. Vi samlas klockan 11.00 på parkeringen vid Burger King Hästhovsvägen 2 Ekhagen Jönköping som ligger utmed E4:an. Därefter åker vi i samlad trupp mot Hedin Bil AB som har bjudit in oss för att visa sin nya anläggning men framförallt deras modellprogram av AlfaRomeo, Fiat samt även Abarth.

  Det kommer finnas några bilar att provköra, blir vi många får vi dra lott om vem som har turen med sig 

  Efter det åker vi vidare mot hobbygaraget Scuderia Centosedici som ligger i Bankeryd, dryga milen från Jönköping. Där finns det många projekt i olika
  stadier och skepnader. Ett av fordonen finns det mycket att läsa om i Klöverbladet nr 1-2016.

  Avslutningsvis åker vi till Ristorante LaLocanda, en italiensk restaurang i Jönköping där vi bokat bord klockan 16,30. För mer info. Läs här: lalocanda.se.

  Vi bokar 20 platser på restaurangen. Senast den 27 februari vill vi att ni anmält er i Aktivitetskalendern, logga in med användarnamn och lösenord. Som vanligt gäller primo arrivato primo servito (först till kvarn gäller)

  Benvenuto Smålandsmaffian 

   

  #39318
  Michael Emilsson
  Deltagare

  Påminnelse till Er som bokat Lördagen den 4/3 klockan 11.00 på parkeringen vid Burger King i Jönköping, för att därefter åka till Hedin Bil. Efter det åker vi till Scuderia Centosedici. Även bokning av 25 platser på Lalocandia är klar ? ? ?.

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.