CAR Challenge – Sponsordekaler enligt Tävlings PM

Published by Joakim Landelius on

Forum Bankörning CAR Challenge – Sponsordekaler enligt Tävlings PM

 • Detta ämne har 1 deltagare och 0 svar.
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #43420
  Joakim Landelius
  Keymaster

   Tjena boys and girls! (Det känns orimligt bra att kunna säga det utan ironi!)

   Som ni har sett har vi skrivit ut vad och var seriens sponsorers dekaler skall placeras. I skrivande stund kommer dessa att tillhandahållas av tävlingsledningen och delas ut vid förarmötet på Gelleråsen, men ambitionen framgent är SJÄLVKLART att dessa skall distribueras i förväg. 

   Våra löften till sponsorerna är enkla men tydliga: Alla anmälda ekipage i serien SKALL ha dekaler anbringade i det för avtalet stipulerade området, under den avtalade tiden. Vi kommer själva att verifiera att så har skett, och påtala samt dokumentera eventuella brister i detta. Håll en sak i åtanke: Vi tar inte in sponsorer för att göra livet surt för er förare, vi tar in sponsorer för att ge er en roligare lekstuga att köra på och möjliggöra en ännu proffsigare känsla i arrangemanget. Och så gör vi det för att vi tycker det är lite skoj också.

   Är du intresserad av att veta vad de olika sponsorerna bidrar med, och hur det kommer sig att vi blivit så hårda med sånt här just i år, så går det som vanligt bra att höra av sig. Vi är alltid öppna för frågor och diskussioner om hur vi hanterar serien.

   Puss och kram!

   /Comitato Challenge & Tävlingsledningen 
   gm Joakim Knutsson

   Du kan kalla mig herr Charlie

  Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.