Det går bra nu .. Giulia kombi pågång ??

Published by Michael Wolde on

Forum Allmänt Det går bra nu .. Giulia kombi pågång ??

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #19503
  Michael Wolde
  Deltagare

   Läste att Alfa är så nöjda med försäljningen av Giulia att man funderar på att addera en kombiversion till programmet. Vore en bra boost för Alfa i kombilandet Sverige i alla fall. Sedan bekräftas att nya SUV;en Stelvio kommer att premiärvisas på bilsalongen i Los Angeles om en dryg månad. Lite ljus i höstmörkret. LÄs mer:

   http://europe.autonews.com/article/20161026/ANE/161029902/alfa-will-add-a-giulia-wagon-to-boost-european-sales

    

    

    

    

   #19504
   Nusret Ljevo
   Deltagare

    Alfa behöver inte oroa sig för Sverige när det gäller försäljning,de kommer ändå sälja bra i andra länder som har mindre dåliga rykter om alfor.

    #19505
    Peter Braun
    Deltagare

     En stor del av försäljningen (42%) är kombi även i andra europeiska länder av BMW 3-serie, A4 mm. Helt rätt tänkt av Alfa. Kul att Giulian fått ett så bra mottagende. Hur går det i Sverige?

     #19506
     Thomas Sjölin
     Deltagare

      Det såldes 41 alfor i September. Vilka modeller det är hittar jag inte. September förra året såldes 11 alfor så det är en rejäl ökning.

      Dock, på årsbasis (Januari – September) är ökningen bara från 96 förra året till 105 i år så gissningsvis står den största andelen av dessa 41 bilar av Giulia.

      Tillägg: Såg just att inräknat i detta är bilföretag så det är inregistrerade bilar, alltså även de som står i bilhallarna.

       

      #19507
      Peter Braun
      Deltagare

       Giulian visades upp i Sverige i september så oktober borde bli klart bättre. Tittar man på Jaguar så tog det också några månader efter lanseringen av XE innan det tog lite mer fart. Om Giulian skall säljas i några mängder så krävs det att den slår som tjänstebil. Helt plötsligt så ligger valet inte hos bara individen utan också hos ett företag. Tycker ägan där att detta märke inte är att ha så är det kört.

       #19508
       Magnus Berg
       Deltagare

        Marknadsföring är viktigt om man ska hitta ut till fler än de som redan känner märket. Jag har inte sett någonting av den varan än. Märkligt 

       Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
       • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.