Elfel 156 jts – 02 ??

Published by Roberto Ecke on

Forum Teknik Elfel 156 jts – 02 ??

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #34694
    Roberto Ecke
    Deltagare

     

    Hej,

     

    Har fått ett mkt skumt elfel på min jts där följande har slagits ut:

     

    all instrumentbelysning. Alla varningslampor (dvs. inget lyser när man slår på tändningen). Alla mätare (dvs.varv, hastighet, temp, tank). Farthållare. Elhissar fram . Allt detta la av samtidigt. Har kollat ALLA säkringar(ström går fram till säkring instrumentbelysningen) .

     

     I övrigt så går bilen som den skall – Ngn som har en ide?  (kan det vara nått med instrumentklustret?)

     

    Tips emottages med tacksamhet – slå gärna en signal vid fler frågor/info – 0762 418155.

     

     Roberto Ecke

    #34695
    Peter Andersson
    Deltagare

    Kan det kanske vara samma säkring jag bytte som omnämns i tråden med namnet:

    Akut: instrument belysning och döda instrument.

    #34696
    Roberto Ecke
    Deltagare

     

    Går inte hitta denna tråd.

     

    vilken säkring skulle det isf vara? ‘

     

    Roberto

     

     

     

     

    #34697
    Thomas Sjölin
    Deltagare

    Inlägg av Roberto Ecke på 2017-11-07 11:08

     Går inte hitta denna tråd.

     vilken säkring skulle det isf vara? ‘

     Roberto

     

    Den ligger bara ett par snäpp nedanför denna tråd.

    http://www.alfaromeo.org/Forum/tabi…fault.aspx

    #34698
    Roberto Ecke
    Deltagare

    Gick igenom alla säkringar igen och hittade en bränd 10a. Den satt övers i ett kluster om 3 små boxar (6 säkringar i varje kluster) .

    Detta kluster sitter en bra bit ovanför alla rader med “normal placering. 

    tack för hjälpen.. 

      

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.