Fråga till 4C-ägare (eller andra som vet)

Published by Frank Pino on

Forum Allmänt Fråga till 4C-ägare (eller andra som vet)

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16584
  Frank Pino
  Deltagare

   Vad levererades era bilar med?

   Enligt den digitala instruktionsboken och leveransprotokollet så ska det finnas DVD-skiva med instruktionsbok, lädermapp med garantibevis och servicehäfte, “repairkit” (tror att det är 12V-kompressor och tätmassa i tub), bogserkrok med tillhörande mejsel, skylthållare i aluminium (om den inte är monterad) samt en liten väska med slangar och trattar för påfyllning av diverse vätskor.

   I min bil saknas “repairkit” och bogserögla med tillhörande mejsel. Det är vad jag upptäckt hittils.

   Nån som vet vad som egentligen 4C ska levereras med?

   Alfapino

   #16585
   Henrik Lindgren
   Deltagare

    Min levererades med just dom saker som du räknar upp. Jag fick dock vänta lite på servicebok och varningstriangel. En sak som kan vara viktig att kolla upp är om din bil är garantiregistrerad och om den har vagnskadegaranti. Min saknade både och vid leverans.

    #16586
    Rickard Bergh
    Deltagare

     kontakta dom som levererade den till dig. det är den firman som färdigstället det. dom får så klart ta hem detta till dig. utan krusiduller.. 

     dåligt att inte se det. sådant ingår i leverans servicen att kolla upp detta. 

     Rickard

     du kan pm ditt regnr så kan jag kolla upp statusen på din garanti start. ser det i alfa programen då jag jobbar på auktoriserad verkstad. 

      

     Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

     #16587
     Conny Nordberg
     Deltagare

      Min levererades oxå med dom saker som du räknar upp. Det enda jag inte har just nu är kundnummer hos Alfa så jag kan registrera mig på 4C owners club. Är det någon som är med där ? ( https://www.4cownersclub.alfaromeo.com/ ) . Jag har kontakta min leverantör och väntar på svar , har bara haft min några veckor  .

      #16588
      Robert Jakobsson
      Deltagare

       Ja, även min levererades med de prylar du räknar upp. Ett litet läderfodral som satt i fickan bakom förarstolen, och resten låg i en svart “väska” i bagaget. Förutom varningstriangeln och skylthållaren…  

       Vill förresten passa på att tipsa om http://www.dynamtechgroup.com som har en smart skylthållare som monteras i främre dragöglans fäste. Skylten går att justera i höjd och sidled, och går skapligt enkelt att ta bort om man vill köra utan. Enda problemet är att skylten hamnar på “fel sida” 

       Alf1GT

      Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
      • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.