Giulia till leasing.

Published by Nusret Ljevo on

Forum Allmänt Giulia till leasing.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #21729
  Nusret Ljevo
  Deltagare

  Hej alfisti.Jag funderar på att leasa alfa giulia för 2999kr per månad 4500mil.Vet ni om försäkring ingår vid privat leasing och vad tycker ni själva är det lönsamare än att köpa giulia istället?

  #21730
  Magnus Berg
  Deltagare

  Nej försäkring ingår inte. Det hade blivit väldigt svårt för dem att ha försäkringen inbakad eftersom priset varierar så mycket beroende på vem som ska leasa bilen. 

  Tar för givet att det är Auto Lounge du kikat på. 2999kr/mån är ju inte mycket men då är det den absolut enklaste Giulian man kan tänka sig med den minsta dieseln på 150hk. Dessutom tillkommer det 399kr om du vill att vinterdäck och service ska ingå. De har säkert ett antal såna lagerbilar de behöver bli av med. Kolla med dem vad samma bil skulle kosta i ett rent köp, går säkert att få en bra deal. Köpa cash brukar alltid vara billigast i längden. 

  #21731
  Michael Elofsson
  Deltagare

  Det är ju också skattade pengar som du betalar privatleasing med. Så om du har företag så är det billigare att leasa därigenom. Om du köper bil och har billån får man väl göra ränteavdrag för billånet?

   

  #21732
  Andreas Fransson
  Deltagare

  Jag tycker att dealen hos Auto-lounge är bra. Fördelar som jag ser det är att man slipper binda upp kapital och finansbolaget tar risken för andrahandsvärdet. Bara att tuta och köra och lämna tillbaka. Det är förstås helt omöjligt att veta i förväg om man gjort en hyfsad affär rent ekonomiskt… Den som lever får se 

  Giulia 22d 150

  #21733
  Magnus Berg
  Deltagare

  Helt sant. Andrahandsvärdet på en dieselbil om tre år är säkert inte det bästa…är det dessutom en Alfa med diesel så blir det knappast bättre. 

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.