Giulietta QV Ny stereo med AUX

Published by Oscar Gustafzon on

Forum Allmänt Giulietta QV Ny stereo med AUX

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #18757
  Oscar Gustafzon
  Deltagare

   Har nu haft min Giulietta i lite över ett års tid och har stört mig sen jag köpte den att det inte går att streama musik från telefonen via bluetooth och avsaknaden av AUX. Bilen är årsmodell 2010 modellår 2011 och har bara ett USB i handsfacket. Jag har varit hos den lokala bilstereoaffären och efter lite googling kommit fram till att det ska finnas ett ledigt mini-iso uttag baktill som det går att koppla in AUX till, dock är det ingen som vet hur man väljer den ingången på stereon eftersom det bara går att växla mellan CD, Radio och USB. 

   Skulle det kunna gå att köpa en original stereo från tex en skrot som är från en nyare modell som har AUX som “source” och sedan montera en egen AUX hona i tex handsfacket?

   Hoppas det är någon som är mer kunnig än mig på detta och kan hjälpa mig med svar eftersom jag helst vill behålla originalutseende 

   #18758
   Thomas Sjölin
   Deltagare

    Jag ska inte svära på att det är såhär men det KAN vara så att när något är inkopplat i det uttaget så kommer det bli valbart via source-knappen.

    Så var det iaf i min bil. Innan jag kopplade in bluetoothadaptern i CD-växlaruttaget så kunde jag inte välja det, efter jag kopplat in den så dök alternativet upp. Visserligen en äldre bil men jag skulle gissa att det är likadant.

    #18759
    Henrik Lindgren
    Deltagare
    Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
    • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.