Helljus, brist på, Alfa 1600 GTj-75

Published by Claes-Peter Lindner on

Forum Teknik Helljus, brist på, Alfa 1600 GTj-75

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #26049

    Hej, 

    heljuset har lagt av. Det funkar inte när man för spaken neråt. Däremot fungerar ljustutan fortfarande (dvs när man trycker på spaken).

    kan det vara nåt annat fel än i själva spakmekanismen?

    Classe. (Oo=V=oO) 1600 GTj 1300 GTj

    #26050
    Per Wadén
    Deltagare

    Svar Nej. Det är ljusspaken.

    Kolla Patrik Anderssons tråd ”Ljusrelä gt 1600?”

     

    PerBerlina

    #26051

    Tack Per.

    Jo, jag såg den andra tråden, men hoppades väl på en annan, kanske enklare utväg.

     

    Classe. (Oo=V=oO) 1600 GTj 1300 GTj

    #26052
    Per Wadén
    Deltagare

    Hade själv problemet på min Spider S4, köpte en beg på ebay och byggde om med reläer.

    PerBerlina

    #26053
    Martin Sipek
    Deltagare

    Spännande, har själv en s4, vad köpte du begagnat som du byggde om?

    #26054
    Per Wadén
    Deltagare

    Hittade min på ebay.co.uk. Kostade 4oo:- . Fanns i våras några på ebay.de också. Finns även nya bland annat på myalfa.eu men då till helt andra priser.

    PerBerlina

    #26055
    Martin Sipek
    Deltagare

    Per, vad hittade du på ebay? En komplett reläsats eller vadå?

    #26056
    Jörgen Hagö
    Deltagare

    Hade samma problem på min Bertone , Rolf på Deltabil i Löddeköpinge  plockade itu omkopplaren och lyckades få det att funka .

    Limhamn 1750 GTV-69 Spider S4-92

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.