Het bagagerumbotten

Published by Peter Braun on

Forum Teknik Het bagagerumbotten

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25745
  Peter Braun
  Deltagare

   Har en GTV6 116-serie. Det jag märkt är att bottendelen i bagagerummet blir väldigt varm. Värmen kommer med allra största sannolikhet från ljuddämparen bak. Det jag undrar är om det inte skall sitta någon typ av isolering mellan ljuddämpare och golv. 

   #25746

   Hej Peter!
   är du säkert detta inte är “FORNO-C45/B”? Ett tillval som omvandlar bagageutrymmet till bakugn. Väldigt uppskattad vid alfaträffar där du kan bjuda på nybakad fikabröd.

   Skämt asido, hoppas du får ett vettigt svar

   Marco

   #25747
   Kenneth Larsson
   Deltagare

    Ibland finns det strålningsskydd som är i princip pressad aluminiumfolie med nån asbetsliknande emellan. Dom har dock en tendens att trilla bort med åren. I tidernas begynnelse var det ofta en tunn aluminiumskiva bara – men dom sprack ofta med. Bocka till en egen aluminiumplåt och skruva dit med några brickor emellan så blir det säkert bättre (= svalare)

    #25748
    Björn Ågren
    Deltagare

     Det har aldrig varit något sådant värmeskydd monterat på gamla GTV6.

     #25749
     Peter Braun
     Deltagare

      Som det är nu så skulle jag nog kunna steka ägg där bak 🙂 Känns som att något inte är helt rätt. Tack för svaren. Får kanske höra med autoalfa och be dem titta på det och göra något liknande som Kenneth säger. Det kan liksom inte vara meningen att det skall vara så varmt där bak. 

     Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
     • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.