Husbilskanalen (!) med CAR Challenge på Svenskt Sportvagnsmeeting 2021

Published by Ragnar Rosengren on

Forum Bankörning Husbilskanalen (!) med CAR Challenge på Svenskt Sportvagnsmeeting 2021

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #58628
  Ragnar Rosengren
  Deltagare

    

   Hej!

   I väntan på att vi producerar rapporter och videosar osv från vårt deltagande med CAR Challenge på Svenskt Sportvagnsmeeting 2021 så kan ni ju roa er med att kolla på Husbilskanalens LIVE-sändning på YouTube med Johnny som ciceron!

   Johnny har en del kunskapsluckor avseende viktiga delar av svensk klubbracing men gör trots det ett ganska bra och entusiastiskt jobb med att visa lite av eventet och framförallt vår lineup av bilarna inför vårt Race 1 på lördagen (man får ha överseende med att han kallar det för BMW Cup…). Ni får se alla Challenge-bilarna som var med och en del nunor på de som inte satt med hjälm på hela tiden. Kolla från början, men är ni jättestressade så dyker våra bilar upp 4:30 in i videon.

   Vi återkommer som sagt med diverse rapporter osv från detta helt fantastiska event – “Sveriges största motorsporthändelse” och ett normalt år ännu mer än så med sportvagnsrally med målgång på Knutan, massor av sportbilar, utställare/kommers, racetaxi och stor publik. Jag har varit där nästan varje år sen 2011, och i år som aktiv tävlande för första gången. Gällande restriktioner begränsade publiken i år till 600 personer (700 enligt Johnny), så det var tunt med folk på läktare osv, men efter det mörker vi levt i fick livskänslan en raketskjuts…! En bättre start på sommar och semester än dessa tre dagar på Knutan finns inte!!

   Vi hörs och syns!

    

    

   156 2.0 TS Challenge (Gruppo N Olanda), #77 CAR Challenge klass III

  Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.