Instrumentbelysning 955 MiTo -10

Published by Ingela Sundberg on

Forum Teknik Instrumentbelysning 955 MiTo -10

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #35339
    Ingela Sundberg
    Deltagare

    Till en början slocknade delar av instrumentbelysningen och var släckt i några månader, för att sedan börja fungera igen. Slocknade tyvärr efter något halvår igen och har nu varit släckt i ca 3 år. Har frågat på några verkstäder och bland vänner men ingen som har någon idé om vad det kan bero på.
    Nu fick jag dock anmärkning vid besiktning pga att symbolen för helljuset är en av dem som inte lyser, så nu måste jag verkligen få det åtgärdat. Vet bara inte var jag ska vända mig då ingen riktigt tycks vilja ta i det.
    Hastighetsmätaren lyser och “dax att tanka” symbolen likaså. Exempelvis oljelampan lyser när jag slår på tändningen. Men bl a helljus, blinkers och multifunktionsdisplayen lyser ej. Någon som har en bra idé? Please?

    Mvh,
    Ingela

    #35340
    Rickard Bergh
    Deltagare

    du kan ju vända dig till en alfa verkstad så kan dom kanske hjälpa dig. alternativt så är det någon form av diosbelysning som det var min gamla 146 eller så är det vanliga 1,2w glassockellampor som är trasiga, har du otur är det sådana med fasta socklar och då får du köpa orginal. oavsett så måste instrumenteringen tas bort för att komma åt och kontrollera det.

    Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

    #35341
    Ingela Sundberg
    Deltagare

    Tack för tipsen! 🙂 Jag vände mig till en Alfa verkstad för några år sedan men det gav tyvärr inget.

    #35342
    Rickard Bergh
    Deltagare

    ok. skicka mig ditt regnr så kan jag kolla med mina kontakter.

    Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.