Jättevarm luft i AC, ingen kyla. 159

Published by Övergivna Forumposter on

Forum Teknik Jättevarm luft i AC, ingen kyla. 159

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #32081

    Hej

    Har problem med AC på 159 3.2 JTS. Den blåser bara varmt, väldigt varmt. Kompressorn går aldrig igång. Systemet är kollat på verkstad och är fullt. Inga felkoder.

    Någon som varit med om liknande? Snabba svar önskas då jag tänkte åka iväg på semester imorgon…

    Någon hade liknande problem på alfaowners forum och där var det dålig jord till reläet till kompressorn. Är det någon som vet var detta sitter?

    Har någon koll på värmekranar, spjäll etc. var dom sitter ifall något sådant har fastnat?

     

    #32082
    Rickard Bergh
    Deltagare

    kan vara landningsspjället som strular.. sitter på sidan av värmepacketet. troligt en på varje sida. 

     

    Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

    #32083

    Jag kollade felkoder själv och fick felkod när man går in på motorstyrningen (inte aircon): P0530 Air conditioner pressure sensor. Signal low. Fatal. Fault is present now

    Och det var mycket riktigt en sladd till tryckgivaren längst fram i bilen som hade gått av. Enkelt åtgärdat.

    #32084
    Martin Sipek
    Deltagare

    Rickard vad är ett landningsspjäll för något?

    #32085
    Thomas Sjölin
    Deltagare

    Inlägg av Martin Sipek på 2016-07-15 09:08

    Rickard vad är ett landningsspjäll för något?

    Misstänker att det kan ha fallit bort ett B i början där.

    #32086
    Rickard Bergh
    Deltagare

    ja det hade det gjort. hatar den där jävla rättelse grejset på datan. inte allt man ser det. 

    ska vara blandningsspjället

     

    Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.