Konstig utetemp Giulia

Published by Niclas Friberg on

Forum Teknik Konstig utetemp Giulia

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #36144
  Niclas Friberg
  Deltagare

   Jag har sedan i somras kört min Giulia 180hk diesel -16 och jag älskar den!! Bilen har gått ca: 2200 mil och servades senast för fyra veckor sedan. Bilen är fullständigt underbar!

   Igår när jag körde hem från jobbet började utetempen att leva sitt egna liv. Den hoppade mellan 12 grader till 70 grader. Jag ringde Åke Andersson bil i Nyköping och frågade om dom hade någon erfarenhet av detta. Svaret blev: “Inget på Giulia men det verkar vara vatten i en kontakt.”
   Jag googlade lite och hittade att samma fenomen har inträffat i USA där dom skrivit om just detta på ett amerikansk forum.
   Är det någon annan här i Sverige som haft detta problem? Är det svårt att fixa själv eller skall jag ta det på garantin?

   Tacksam för hjälp och synpunkter.

   Tack!!

   #36145

   Garanti om det inte är busenkelt.
   Är du och mekkar, typ riva dörrsidan?? för att komma åt kontakten och nåt går sönder får du stå för det. Nej, har man garanti bör man nyttja den.

   Alfa Giulia Super 2.0 Q2 -17 Fiat Punto Easy -13

   #36146
   Rickard Bergh
   Deltagare

    ta det uteslutande på garanti. finns kanske ett service news hos auktoriserade verkstäder där dom har ett reperations tips. det kan vara allt möjligt. kontakten
    så länge du har garanti så ska du använda dig av den. en grej man kan göra som i ditt fall filma vad som händer i tempen du ser , det kan ju hux flux bara fungerar igen och då har du bevis på vad som hänt. det är mkt datorer och så som tar emot infon för att sen visa den på displayn.

    Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

    #36147
    Niclas Friberg
    Deltagare

     Stort tack för hjälpen!
     Bra ide med att filma hur tempen hoppar, det skall jag göra för framtida bevisning. Tack!
     Jag lämnar in bilen till Åke Andersson i Nyköping så får dom fixa det. Det är som du skriver Rickard, kanske finns en beskrivning, service news, på detta.
     Thanks!!

    Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
    • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.