Köptips 156 GTA önskas!

Published by Jakob Rödby on

Forum Allmänt Köptips 156 GTA önskas!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22182
  Jakob Rödby
  Deltagare

   Hej Alfistis

   Tanken är nog att det blir en 156 GTA till våren/så snart som möjligt. Tänkte kolla med er vad man ska kika efter vid köp? Vanliga fel? Rost? Dyra reservdelar? Vart man kan köpa billiga (men också med bra kvalite) delar?  Sen om någon går i säljtankar eller känner någon som funderar på att sälja så får ni gärna hojta till !    Tack på förhand mvh Jakob

   #22183

   1. kamremsbyte, kamremsbyte, kamremsbyte. (en bussosexa är skäligt att byta på kring 5-6000mil men på en 3.2 som har vassare kammar slits de fortare. Byt rem vid ca 4-5000. Högst ovetenskaplig generalisering men en bra dos sanning i det.) Se för guds skull till att även löphjul och vattenpump och framförallt kamremsspännare byts samtidigt.

   Jag hade tänkt skriva mer ingående men då klubbsidans forum som vanligt bajsar ur sig en massa STRUL som att all text försvinner vid varje radbrytning sammanfattar jag det så här: Kamremsbyte – allt! Rost i golv, trösklar och skrärmkanter. Rost ovanför vindrutan, inspektera även sstötdämpartornen för rost. Framvagn med mycket körglädje men byggd i smör. I övrigt normala smågrejeratt hålla utkik efter för att känna efter om bilen upplevs sliten eller ej.

   Genmodifierad ’70 Berlina GTAm räser

   #22184

   och för den som undrar ryms det alltså i det eviga tomrum ovan en herrans massa text om vad som skall hållas utkik efter men det fick man tydligen inte läsa.

   Genmodifierad ’70 Berlina GTAm räser

   #22185
   Per Alvarsson
   Deltagare

    Klicka på HTML längst ner så kommer texten fram igen.
    Vet du hur man redigerar HTML kod kan du redigera o skriva texten i detta läge.
    Klicka annars på design igen.

    /Per

   Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
   • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.