Lackskadad nybil…

Published by Per Jogfors on

Forum Allmänt Lackskadad nybil…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #19857
  Per Jogfors
  Deltagare

   Igår hämtade jag nya bilen. Vid rostskydd idag upptäckte jag en liten lackskada. (Svårt att se men längst ner på framdörren, några cm från hörnet) Ser ut som en kombination av stenskott och galvsläpp, bifogar bild. Kännbar resning på en yta av knappt en kvadratcentimeter. Vad skulle ni gjort i min sits? Vill knappast ha en omlackad dörr på nya bilen. Byte av bil efter 7 mil tror jag kan vara svårt att få gehör för. Minireparation av proffs kanske är bäst. Tacksam för råd och dåd. I-landsproblem men tråkigt när man köpt ny bil. Inga av mina tidigare Giuliettor har uppvisat motsvarande skador ens vid försäljning.

    

   PS. Bilden jag hänvisar till kan beskådas på facebookgruppen Alfisti_Sweden…

    

    

   Med vänlig hälsning

    

    

   Per Jogfors

   #19858
   Henrik Lindgren
   Deltagare

    Bara att reklamera, Sen eftersom det är en ny bil så brukar de inte bli någon nyansskillnad. Sen kanske de har någon bra kontakt för spot repairs.

    Åk tillbaka med bilen, den är ju ny…

    #19859
    Rickard Bergh
    Deltagare

     du får ingen ny bil bara för att det är en sådan skada i lacken. det görs vid. du måste åka till din närmaste auktoriserade alfaverkstad. alternativt skade verkstad. dom måste vara auktoriserade för det är en garanti och skall åtgärdas med stämpel i service boken för att garantin ska fortsätta gälla på det ställe där skadan uppstått.. 

     det fotas. skickas in till en speciell garanti avd för just lack, rost och sådana skador.  

     glömde ju med. du kan inte kräva kompensation som ni skriver om på Facebook sidan där du har dina bilder. det kommer dom inte att ge utan dom åtgärdar skadorna. 

     Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

     #19860
     Per Jogfors
     Deltagare

       

      Hej och tack för svaren. Jag har haft kontakt med säljaren som hela tiden varit bra. Ska visa upp skadan så får vi se vad som händer.

       

      Per Jogfors

     Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
     • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.