Live-timing från Kullen

Published by Johnnie Eliasson on

Forum Bankörning Live-timing från Kullen

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #40968
  Johnnie Eliasson
  Deltagare

   Fungerar inte Amigoo Live från kullen idag? Syns inga tider….

   #40969
   Johnnie Eliasson
   Deltagare

    Nu kommer det tider från kvalet 

    #40970
    Gustav Holmdahl
    Deltagare

     Och en länk 

     Amigoo

     Giulia 20 Super

     #40971
     Stefan Atterhall
     Moderator

      Vi hade ett litet Pyttemjuk-missöde (automatiska uppdateringar) under förmiddagen, men nu är allt uppe och rullar. Race 1 preliminärt 14.15.

      3 bilar under minuten i kvalet, soligt och dryga 20*C – upplagt för bra racing!

      #40972
      Gustav Holmdahl
      Deltagare

       Jag är inte alls avundsjuk på er 

       Himla kul att kunna följa det hela framför datorn. Bra jobbat och klapp på axeln till alla berörda!

       Giulia 20 Super

       #40973
       Aris Stamos
       Deltagare

        Ber hemskt mycket om ursäkt för att tiderna för träning 1, 2 och 3 på förmiddagen inte kunde sändas. Jag var i valet mellan att få tidtagningen att fungera eller få en internet-uppkoppling att fungera. Valet föll på att ta tider, då det är väldigt svårt att hitta manuella tidtagare med tidtagarur i det direkt näramaste området runt banan. Lösningen infann sig under lunchen då jag fick möjlighet att ställa om datorn så att den kan hantera det trådlösa nätverket mot internet samtidigt som det trådbundna nätverket med tidtagningen. Alla banor har olika tekniska förutsättningar och jag försöker få till det så bra som möjligt på varje bana. 

        CAR Challenge är på en absolut topnivå inom amatörracing och det har vi några få eldsjälar att tacka. Stefan, Björn, Mats, Charlotte, Daniel, Igino som på olika sätt har sett till att tillföra energi och nytta i olika områden inom banmöterna, hemsidan och Challenge. Vill fortfarande tacka Hoffsten Motor att dom såg till att vi har en egen tidtagningsanläggning, som vi som klubb sparar mellan 5-10kkr per tävlingsdag. Något som vår styrelse länge motsatte sig att införskaffa, trots att klubben hade och fortfarande har väldigt goda finanser. Klubben är för medlemmarna och dom aktiva medlemmarna gör klubben.

        Hur många minns till exempel den manuella tidtagningen i klubbens serie, innan vi började hyra in digital tidtagning i mitten/slutet av 2000-talet? Jag har för mig att det var 2006. Jag trodde inte det var sant, då jag kommer från en sport som simning som har använt digital tidtagning från mitten av 80-talet, hur dåligt det fungerade med varv- och total-tider, annosering och arkivering. Nu, med hjälp av en liten padda och internet så kan dom tävlande se sina varvtider i bilen eller så att alla intresserande på banan eller hemma vid kan följa träningarna och loppen. Och det behövs bara en resurs och en modig finansiär, som klubben borde vara, för att få att så många ska dela på vår glädje. 

        Varför ska banmötena och serien vara helt självförsörjande? Varför ska en tidning få kosta 300-400kkr?

        SirApp - en app för alla Arisar!

       Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
       • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.