NOSTALGIA, trevligt repotage!

Published by Kjell Helgesson on

Forum Allmänt NOSTALGIA, trevligt repotage!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #11699
  Kjell Helgesson
  Deltagare

   Fick tidningen Nostalgia idag med ett mycket trevligt reportage om fyra härliga Alfor! Men, varför måste man alltid få med något negativt, i det här fallet berättar  naturligtvis reportern om rosten på “suddarna”. Tycker inte att det har med artikeln i övrigt att göra. Har gått i tron att dom gamla journalisterna som alltid måste ta upp det negativa var på väg ut med ålderns rätt, men tydligen har dom lärt upp dom yngre…..Men som sagt, i övrigt trevligt att läsa och fina bilder dessutom!

    

   alfapojken

   #11700

   Nu har jag ju inte läst reportaget. Men jag håller med om att man är innerligt trött på tjatet om gamla alfor och rost, och i synnerhet då suden.

   Man undrar ju varför det fortfarande tjatas om det varje gång gamla alfor kommer på tal, och då oftast med dom som inte är bilintresserade i allmänhet. Även om man skulle vissa upp en 100% rostfri Sud så skulle ämnet dyka upp garanterat.

   Numera berättar jag aldrig för personer jag inte känner att jag är intresserad av gamla alfor. Tråkigare diskussion och oförståelse finns inte.

   #11701
   Filip Wennergren
   Deltagare

    jag säger, skicka div länkar med top gears alfatester… det gör oftast mer susen än mitt orerande i ämnet
    men de e ju jag /filip

    Alfalös för tillfället. Tidigare: GTV 916 75 3st 166 2st 155 5 st 164:or 5 st 156:or osv...

   Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
   • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.