Positiv utveckling för Alfa Romeo

Published by Lars Johansson on

Forum Allmänt Positiv utveckling för Alfa Romeo

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #20436
  Lars Johansson
  Deltagare

   Var in till Hedin Bil i Uppsala igår. Tidigare stod Alforna undanskymda i ett hörn. Nu var det en positiv överraskning att komma in i bilhallen. Närmast ingången stod det ett helt gäng nya Alfor. Det var 4C, flera Giulior och Giullietor. Pratade med en försäljare och han berättade att de sålt Giulia till personer som har haft BMW och Audi som alternativ. Det ser lovande ut för Alfa Romeo.

   larsjoh51

   #20437
   Michael Wolde
   Deltagare

    Läste att på Europanivå hade försäljningen gått upp med 31 % i januari månad jämfört med föregående år. Man tänker sig att Stelivion kommer att dra betydligt fler kunder in till hallarna och ytterligare skjuts i försäljningen. Produktionen har tydligen börjat och i helgen skall det vara provkörningshelg hos handlarna i Italien… 

     

    #20438
    Peter Braun
    Deltagare

     Tror också att storsäljaren på Giulias plattform blir Stelvio. Det är bara att se hur det ser ut hos konkurrenterna. Hur många av dem säljer stora volymer av kompakta sedaner? Det jag hoppas är att de ändrar sig och släpper en SW av Giulian om försäljningen av Stelvio går bra. Annars så tror jag att man skulle behöva komma med en ersättare till Giuliettan och en mindre SUV på dennas plattform om man vill komma upp i riktiga stora volymer här i Europa. Dagens Giulietta börjar kännas gammal jämfört med konkurrenterna och hänger inte längre riktigt med där.

    Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
    • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.