Röda Cafét på tisdag 7/6

Published by Axel Lindgren on

Forum Träffar Röda Cafét på tisdag 7/6

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #38858
  Axel Lindgren
  Deltagare

  På tisdag den 7/6 kör vi igen på Röda Cafét i Vårby. Kom och prata Alfa, sparka däck, ät en bit mat alt ta en fika eller en glass i en vacker miljö.

  Vi kör mellan kl 18-20.

  Karta

  Välkomna!

  Axel Lindgren

  #38859
  Håkan Andersson
  Deltagare

  Den 21/6 och 5/7???

  Håkan i Fagersjö: 916 GTV och 166 3.0.

  #38860
  Axel Lindgren
  Deltagare

  Så här såg det ut ikväll. Den 21 juni kör vi igen.

  Axel Lindgren

  #38861
  Håkan Andersson
  Deltagare

  En trevlig träff i vackert väder trots varning för åskskurar. Caféts pannbiffsmacka lika god nu som föregående säsong och omhädertagande och service är perfekt. “Var är gammelbilarna”? var det någon som frågade. Yngsta bil nästan 10 år och äldsta 30. Det är till att ha anspråk! Nästa gång får väl någon äldre och någon nyare komma och visa upp sej. Ni får inte glömma att Cafét har gäster som kommer för att kolla in våra träffar. Titta på våra vackra bilar och trivas med att höra oss Alfisti surra. En mycket god reklam både för vårt märke och vår klubb!

   

  Ni som har vägarna förbi i semestertid kom gärna förbi. Ingen putsbilsträff utan bara trevlig samvaro. Det går alldeles utmärkt att komma med en gammal bruks 75:a eller 156:a. Några kommer på MC. Någon har cyklat… Kommer Du i “fel bil” så parkerar Du bara på Caféts allmänna parkering. Som Skokloster.

   

  Quizzen ansågs svår så det krävdes 60% rätt för vinst. Denna gång Italiensk olivolja eftersom vinnaren redan har Alfa-T-shirt

  Håkan i Fagersjö: 916 GTV och 166 3.0.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.