Rolf Carstens

Published by Henrik Selbo on

Forum Allmänt Rolf Carstens

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #21956
  Henrik Selbo
  Deltagare

   Var på vår före detta kassör/ordförande/strukturgeneral/vän Rolf Carstens begravning i fredags. En väldigt fin ceremoni i Boo kyrka strax utanför Stockholms tullar. Fin men såklart sorglig… En stor krans med knallröda sidenband stod längst fram vid kistan; “Tack för alla år av gott samarbete & kamratskap, Vännerna i Club Alfa Romeo Svezia”.

   Rolf och Milo var våra största supportrar när vi startade vår lilla italienska deli på söder. Glada tillrop, alltid med på vad vi än firade eller bara förbi på en espresso. För mig var Rolf tryggheten personifierad och efter begravningen och de tal jag hörde så förstår jag att både familj och vänner tyckte detsamma. Rolf var min kassör under ett par år och några år senare så var det Rolf som tog över som ordförande. Den trygghet och ordning som Rolf tillförde klubben i både verksamhet och ekonomi har vi som klubb mycket att tacka för idag, och jag hoppas att den lever kvar länge.

   Rolf kämpade länge med sin leukemi men var alltid lika positiv. Med ny frilla efter strålbehandlingarna så var humöret oftast på topp och ny olja inhandlades i vår butik. Beskedet att Rolf gått bort var lika oväntat som förberett efter en längre tids sjukdom. 

   Tack Rolf för alla glada minnen du gett oss!

    

    

   Henrik Selbo

   #21957
   Rickard Bergh
   Deltagare

    Usch,. det med en tår i ögat jag läser det du skrivit. visste inte ens om att han hade varit sjuk. har tänkt på honom varje gång jag har varit ut på Österlen där jag vet han och frugan hade ett litet ställe.. men fick aldrig möjlighet att köra dig för att hälsa på honom. 

    Rip Rolf. 

    Han kommer alltid att bli ihågkommen.

    Alfa specialisten / Key Account Manager för Hella Gutmann Solutions- Sweden

    #21958
    Igino Cazzola
    Deltagare

     Jag är fullständigt Räserskadad

     #21959
     Lars Narvselius
     Deltagare

      Samma här. Visste inte att Rolf hade det så svårt. Vad tråkigt! Jag kommer alltid ihåg honom som en glad, positiv och vänlig människa.

      GTV6 GP - 87 / Giulietta Veloce - 16

      #21960
      Bo M. Hasselblad
      Deltagare

       Fint skrivet Henrik och jag kan bara instämma. Jag hade äran att vara sekreterare i klubben under ett antal år då Rolf var kassör. Vi arbete väldigt nära och det var alltid en fröjd att prata med eller träffa Rolf. Tillsammans med hans klokskap och kompetens hade han också mycket humor vilket gjorde det lätt att samarbeta med honom. Det var ett tag sedan jag senast talade honom och därför kom beskedet som en bedrövande överraskning. Jag känner mig lyckligt lottad att ha fått lära känna Rolf.

       Vila i frid!

       Bo M. Hasselblad

       #21961
       Ola Söderpalm
       Deltagare

        Kan bara instämma i tragiken att klubben mist en hängiven medlem som dessutom uträttat mycket till glädje och nytta för alla. Sedan jag blev ordförande har jag haft många kontakter med Rolf, den senaste och sorgligt nog sista, för bara några månader sedan. Rolf motionerade 2008 om att klubben borde byta namn, för att tilltala en bredare grupp, från Club Alfa Romeo Motorsport till Club Alfa Romeo Svezia. Motionen anammades, men beslutet genomfördes aldrig. Gissningsvis var det väl någon som ledsnade i byråkratin. Nu är det i alla fall genomfört, bl.a. efter diskussioner med Rolf. Han bidrog också under sin aktiva tid till en uppstyrning av det stundtals lite “yviga” språket på webbsidan, till den trevliga ton som i dag råder.

        Tack Rolf, i klubben finns du alltid.

       Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
       • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.