Solskenshistoria

Published by Håkan Andersson on

Forum Allmänt Solskenshistoria

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #11539
  Håkan Andersson
  Deltagare

  Att välja rätt bil och rätt bank:

  När jag parkerade bilen i kvarteret Stolplyckan i Linköping var jag slarvig och lämnade kvar kontokortet i parkeringsautomaten. Efter en stund ringer det på mobilen och jag får frågan om det är Håkan Andersson och om det är min Alfa som står på parkeringen. Förvånad svarar jag ja på båda frågorna och blir då uppmanad att komma ner på gården och hämta mitt kontokort. En vänlig granne till min son hade hittat kortet i automaten och konstaterat att det var en Alfa Romeo på kortet. När han tittade på parkeringen så såg han en Alfa Romeo (159:an) och drog slutsatsen att det borde vara ägaren till denna som glömt kortet. Han tar sedan reda på namn och telefonnummer till ägaren och ringer till mej. Fantastiskt!

  Av detta kan man dra slutsatsen att Handelsbanken som låter mej ha älsklingsbilen på kortet är en bra bank, att Alfa Romeo på samma gång är tillräckligt känt och ovanligt att en bild på en bil kan leda fram till ägaren av en annan som samtidigt kan förväntas vara kortets innehavare. Jag tvivlar att detta hade hänt om bilarna varit Volvo, Saab eller något asiatiskt. Det hade i vart fall inte fungerat om jag hade varit otrogen och haft blandade bilmärken.

  Drag lärdom av detta! Det är min 20:e och 33:e Alfa som är inblandade i historien. Det lönar sej alltså att vara trogen.

   

  (Fixade knasig radbrytning /Björn)

  Håkan i Fagersjö: 916 GTV och 166 3.0.

  #11540

   Härlig historia  !

  Scuderia 116

  #11541
  Robert Hultman
  Deltagare

  Det var verkligen en solskenshistoria.

  Fler såna!

  Stockholm

  #11542
  Igino Cazzola
  Deltagare

  Jag är fullständigt Räserskadad

  #11543
  Ari Harjunpää
  Deltagare

  Själv glömde jag mitt kort i en parkeringsautomat i Göteborg i somras, men då jag tyvärr inte åkte Ferrari så var det ingen som ringde mig…

  Ari Harjunpää

  #11544
  Peter Braun
  Deltagare

  Trevligt! Kan vara bra att sticka ut ibland

  #11545
  Björn Ek
  Deltagare

  Inlägg av Ari Harjunpää på 2014-02-28 10:20

  Själv glömde jag mitt kort i en parkeringsautomat i Göteborg i somras, men då jag tyvärr inte åkte Ferrari så var det ingen som ringde mig…

  I spent a lot of money on booze birds and fast cars. The rest I just squandered.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.